Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Augusztus 27. 18:27, vasárnap | Helyi

Környezetbarát csőrendszerek

Környezetbarát csőrendszerek

Fontos, hogy környezeti értékeket tudatosan használjuk, így biztosítható a fenntartható fejlődés.

Gazdaságos, innovatív rendszernek olyan megoldást kell jelentenie, amely a díjfizető fogyasztók és a tulajdonosok számára előnyös hosszú távon. A beruházási döntések során az alacsony üzemeltetésű költséggel bíró, hosszú élettartamú fenntartható rendszereket kell előnyben részesíteni a fenntarthatóság jegyében. A vízközművek csőanyagai főként innovatív, gazdaságos lehetőséget kínálnak az ivóvíz és csatornahálózatok tekintetében. Számos megbízható környezetbarát csőrendszer áll rendelkezésre a szennyvizek elvezetésére és ivóvízhálózatokhoz, amelyek jellemzően a tokos-mázas, vagy máz nélküli, karmantyús formában is elérhetőek a piacon. A Pureco Kft. a környezetkímélő vízügyi termékekre különös tekintettel van, a legújabb technológiákat alkalmazzák a csővezeték-rendszerekben, illetve az építési feladatokhoz szükséges eszközökben. Az országban kizárólagosan a Pureco Kft. által forgalmazott Steinzeug-Keramo N.V. kőagyag csőrendszer megbízható és időtálló, valamint korlátlan élettartammal, alacsony üzemeltetési idővel bír. Vegyszerállósága magas, könnyen tisztíthatóak. Ezekről a termékekről elmondható, hogy egytől-egyig környezetbarátok.
A TRM gömbgrafitos öntöttvas csőrendszerek a kitakarás mentes csőfektetéshez alkalmasabbak. Főként ivóvíz-hálózatokhoz használhatóak fel széles körben, többféle külső és belső bevonattal érhetőek el, nem is beszélve a hozzá tartozó idomcsaládról. Az öntvény csövek leginkább hosszú élettartamukról ismertek, magas műszaki színvonallal bírnak, korrózió-ellenálló képességük nagy, beépítésük költségkímélő. Az öntöttvas csövek húzásbiztos kötéssel felhasználhatók a teljes értékű feltárásmentes rekonstrukciókhoz is. A „No-Dig” technológia lehetővé teszi a 25-30% költségcsökkentést és időmegtakarítást. Ezáltal nagy forgalmú városi környezetben az eredeti nyomvonal megtartásával az ivóvíz vezeték könnyen felújítható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.