Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Augusztus 03. 20:00, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Könnyű falatok a forró nyári napokra

Könnyű falatok a forró nyári napokra

A Tupperware soron következő foglalkozásán ma (augusztus 3-án) a nyári forró napok könnyed, mégis ínycsiklandóan finom ételeit kóstolhatták meg az érdeklődők.

A Móra Ferenc Művelődési Központ emeletén tartott összejövetelen - tekintettel arra, hogy a nyaralások miatt jóval kevesebben tudnak megjelenni – szolidabb menüvel, de a már megszokott jókedvvel vették körbe Drozdikné Jutka klubvezetőt a Tupperware Főzőklub tagjai.

Az elkészült finomságok megkóstolásán túlmenően a kifutó akciós termékek is bemutatásra kerültek, valamint betekintést nyerhettek a megjelentek a várható árkedvezményekről is.

Azon kívül, hogy recepteket megosztották egymás között a háziasszonyok, a főzőklub új látogatói az ételek elkészítésekor használt edények és eszközök használatával is megismerkedhettek.

A klubfoglalkozáson alábbi ételek készültek el:
Gyümölcsrizs microban (Micro-s rizsfőzőben készítve)
Tejszínes rakott tarhonya
Szójás – zöldséges csirke rizzsel (wokban és rizsfőzőben készítve)

A Tupperware Főzőklub már nagy hagyományokkal rendelkezik városunkban. Rendszeresen tartja foglalkozásait a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában, ahol a „tősgyökeres” tagok mellett mindig vannak új arcok is.

Szeretettel várnak minden kedves Érdeklődőt egy kellemes késő délutáni sütés-főzésre, beszélgetésre és recept-cserére minden hónap első szerdáján 17:00 órától.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA