Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. November 20. 08:50, csütörtök | Belföld
Forrás: origo.hu

Kivonulhat Magyarországról a Vodafone

Kivonulhat Magyarországról a Vodafone

Nem zárkózik el a Vodafone attól, hogy több közép-európai érdekeltségét, köztük az ausztriai, a magyarországi és a csehországi leányvállalatát eladja, ha megfelelő ajánlatot kap rá.

Nem zárkózik el a Vodafone attól, hogy több közép-európai érdekeltségét, köztük az ausztriai, a magyarországi és a csehországi leányvállalatát eladja, ha megfelelő ajánlatot kap rá - mondta a brit távközlési cég vezérigazgatója, Vittorio Colao.

Nincs kizárva, hogy egyes, nem a fő piacának számító érdekeltségeit értékesítse a Vodafone, ha megfelelő ajánlatot kap rájuk - mondta a brit távközlési cég vezérigazgatója, Vittorio Colao a Morgan Stanley barcelonai konferenciáján. Egészen pontosan az ausztriai, a magyarországi és a csehországi tevékenységekkel kapcsolatban nyilatkozott a cégvezér - írja a portfolio.hu.

Évek óta veszteségesek

A Vodafone Magyarországon az elmúlt években folyamatosan csökkenő árbevételt ért el, és az elmúlt években veszteségesen működött, ez is érv lehet amellett, hogy az anyacég eladná magyarországi operációját. A Vodafone piaci részesedése az elmúlt években gyakorlatilag stagnált a magyar mobilpiacon, jelenleg közel 22 százalékos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.