Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. November 20. 15:13, kedd | Helyi sport
Forrás: Ónodi László

Kiválóan szerepeltek Hódmezővásárhelyen az Úszó Országos Bajnokságon

Kiválóan szerepeltek Hódmezővásárhelyen az Úszó Országos Bajnokságon

2018. november 17-18-án Hódmezővásárhelyen kiválóan szerepeltek a Kiskun Vízi- és Szabadidő Sportegyesület versenyzői a VII. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokságon.

A versenyen egyéni számokban kilenc ezüst és négy bronzérmet nyertek. A legeredményesebb versenyző Sebők János volt a megnyert hét ezüst és egy bronzérmével.
Ónodi László egy ezüst és egy bronzérmet nyert, csakúgy mint Urbán Tamás, aki szintén egy ezüst és egy bronzéremmel lett gazdagabb. Farkas Júlia egy bronzot nyert.
A váltókban is jól szerepeltek a csapatok, hiszen az idősebb korosztályban a 4x50 méteres vegyes váltóban a harmadik helyen végzett az Ónodi László, Sebők János, Terbe Ákos és Provics András alkotta négyes. A fiatalabbak is kitettek magukért, ők a második helyet szerezték meg. A csapat tagjai: Urbán Tamás, Kun Zoltán, Szabó Csaba és Tóth János.
Jól szerepelt még a mix 4x50 méteres gyorsváltó is, ők ezüstérmet nyertek. Csapattagok: Kalotai Zsuzsanna, Füzesi Zsófia, Urbán Tamás és Provics András.

Ónodi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.