Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. December 20. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Kisorsolták a meseváros épületeit

Kisorsolták a meseváros épületeit

December 19-én a negyedi adventi gyertya meggyújtását követően sorsolták ki a mézeskalács mesebirodalom házait a Városháza előtt.

A Kiskun Múzeum másodszorra rendezte meg a karácsony előtti mézeskalács mesebirodalom kiállítását a múzeum épületében.

A jótékonysági akció kerete között bárki felajánlhatott mézeskalácsot, ill. abból készült épületet a kiálításra. De azok sem maradtak ki az eseményből, akik nem rendelkeznek konyhatündéri készségekkel, mert ők pedig tombola vásárlásával adományozhattak.

A meseváros kiállítást december 5-18-ig a Múzeum nyitva tartási idejében lehetett megtekinteni. Tombolákat pedig a város több pontján lehetett vásárolni mindössze 500,-Ft-ért.

A negyedik szál gyertya meggyújtása után a Városháza előtt kerültek kisorsolásra a művek, melyeket szépen becsomagolva vehetett át a tombolsorsjegy felmutatásával tulajdonosa.

Fotógalériánkból láthatjuk, hogy nem csak a kiállításon megcsodálva, esetleg otthon, a művek elkészítése közben, hanem utolsó felvonásként a kisorsoláson is mekkora örömöt okozott minden elkészült mézeskalácsház.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.