Városlista
2017. december 12, kedd - Gabriella

Hírek

2017. Augusztus 13. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Ki Kettő ki három ki négy keréken robogott a felvonuláson

Ki Kettő ki három ki négy keréken robogott a felvonuláson

Az oldalkocsisok, veterán katonai motorosok találkozójának résztvevői a félegyházi és környékbeli motorosok kíséretében tekintélyes tömeget képezve vonultak végig a Kossuth utcán augusztus 12-én délután.

A színes kavalkád látványa kivétel nélkül mindenkit elkápráztatott. Még azok is ámulattal figyelték őket, akik nem kifejezetten a felvonulásra indultak a városközpontba. A népes sereglet a felvonulást követően a KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolójába gurult, ahol látványos kaszkadőr bemutatót adott elő a közismert félegyházi IZS-TEAM kaszkadőr csapata.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 11. 15:53, hétfő | Helyi

Kiskunfélegyházi céget bírságolt az MNB

2017. December 11. 12:50, hétfő | Helyi

Műsorral köszönték meg a betlehemi jászol felállítását

Nemcsak a fényfüzérek és a káprázatos karácsonyfa teszi szívet melengetővé a városközpontban az adventi hangulatot, hanem a téren felállított Betlehem is.

2017. December 11. 12:37, hétfő | Helyi

Kik láthatják az egészségügyi adataimat az elektronikus térben?

A november 1-jétől bevezetett elektronikus egészségügyi szolgáltatási térben az orvosi ellátások, a receptek, a beutalók, a laborvizsgálatok és egyéb leletek adatait egy országos online hálózatban rögzítik.

2017. December 11. 08:01, hétfő | Helyi

75 év gondolatai szobrokba rejtve

December 8-án a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban nyitották meg Pálfy Gusztáv, Magyar Érdemkereszttel kitüntetett, Katona- és Prima-díjas szobrászművész 75 éves jubileumi kiállítását.