Városlista
2018. február 18, vasárnap - Bernadett

Hírek

2017. Augusztus 13. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Ki Kettő ki három ki négy keréken robogott a felvonuláson

Ki Kettő ki három ki négy keréken robogott a felvonuláson

Az oldalkocsisok, veterán katonai motorosok találkozójának résztvevői a félegyházi és környékbeli motorosok kíséretében tekintélyes tömeget képezve vonultak végig a Kossuth utcán augusztus 12-én délután.

A színes kavalkád látványa kivétel nélkül mindenkit elkápráztatott. Még azok is ámulattal figyelték őket, akik nem kifejezetten a felvonulásra indultak a városközpontba. A népes sereglet a felvonulást követően a KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolójába gurult, ahol látványos kaszkadőr bemutatót adott elő a közismert félegyházi IZS-TEAM kaszkadőr csapata.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 17. 16:00, szombat | Helyi

Nem macskának való vidék

Hogyan tartsd távol a doromboló jószágokat?

2018. Február 17. 14:00, szombat | Helyi

Trendek és tévhitek – de miért drágul a kenyér?

Drágul a liszt, drágul a kenyér – de nem mindegy, hogy milyen: az egyik legfontosabb alap élelmiszerünk kapcsán sok tévhit és trend kering a fogyasztók körében.

2018. Február 17. 12:00, szombat | Helyi

Bocsáss meg magadnak!

Persze a megbocsátás egy hosszadalmas folyamat, és nem kell azt gondolnod, hogy ez egyik pillanatról a másikra be fog következni. Ugyanakkor vannak módszerek, amelyekkel segíthetsz magadon!

2018. Február 17. 10:00, szombat | Helyi

A síelők paradicsoma: Karintia

A síelés szerelmeseinek szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a szomszédos Ausztria legnépszerűbb síterepeiről Karintiában.