Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Március 27. 14:49, kedd | Helyi
Forrás: Bibokné Iványi Franciska

Kedves Haleszi Általános Iskola Tanulói és Pedagógusai!

Kedves Haleszi Általános Iskola Tanulói és Pedagógusai!

Iskolatalálkozó készül, ehhez kérem minden tanuló és pedagógus segítségét!

Akinek bármilyen élménye van kirándulással, feleléssel, tanítási órával stb. kapcsolatban, kérem jelentkezzen egy elbeszélgetésre velem. Szeretnénk megörökíteni az utókornak.

Szeretnék fényképeket, emlékeket az iskoláról, tanulókról, tanteremről. Újságcikkeket is szívesen fogadok 1925-től napjainkig, de ballagó tarisznyákat, névsorokat, hernyógyűjtésről, fásításról, farsangi bulikról, úttörő élet kellékeit: rakott szoknyát, inget, fiúknak nadrágot, övet, örsi naplót, jelvényeket, úttörő vagy kisdobos igazolványokat, Pajtás újságot, háború előtti és alatti időkről is emlékeket. A cserkészéletből is várok hasonló dolgokat.

Hogy vészelte át a háborút a Haleszi iskola? Tárgyakat is várok: léniát, irkát, plajbászt, értesítőt, ellenőrzőt, orosz nyelvkönyvet, más tantárgyakból tankönyveket.

Mindent visszaadok!

A Halasi úti belső és külső iskola is ide tartozik.

Tegyük tartalmassá a majdani ünnepséget!

Segítségeteket előre is megköszönöm!

Bibokné Iványi Franciska
Tel.: 06-70/208-0058

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: