Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. December 20. 11:48, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyfa ajándékba

Karácsonyfa ajándékba

Dr. Tóth Norbert a Korona Patika nevében immáron 6. éve juttatja a karácsony legfőbb jelképéhez a fenyőfához a rászorulókat. Ezúttal 100 db fa került kiosztásra.

Ma december 20-án a Petőfi téren felállított Betlehem előtt kezdték el reggel 8 órakor osztani a fenyőket mindazoknak, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak a karácsonyfa állítását otthonukban. Az ünnep teljességének megéléséhez az Albán Pékség jóvoltából forró kalácsot is osztott Balla László alpolgármester és a megmozdulás aktivistái a fácskák mellé.

Örömmel töltötte el a jótékonysági akció ötletgazdáját Dr. Tóth Norbertet, hogy évről-évre egyre többen csatlakoznak a kezdeményezéshez. Idén az Albán Pékség mellett a Kiskunfélegyházi Mozgáskorlátozottak Egyesülete, a Diabétesz Egyesület, a Humanum Salma Alapítvány, a Nyújts Kezet Karitatív Egyesület és Horváth Tamás az MSZP Kiskunfélegyházi Szervezetének elnöke szintén a támogatóként volt jelen a fenyőfa- és kalácsosztáson.

„Sajnos nagyon sokan vannak a városban, akik segítségre szorulnak. Mi azt szeretnénk, hogy legalább Karácsonykor tudjuk egy kis örömöt szerezni ezeknek a családoknak. Ezzel a jótékonysági akcióval is az a legfőbb cél, hogy a társadalom perifériáján élő emberek is valóban át tudják érezni mit jelent a Szeretet Ünnepe.” – mondta el a jótékonysági akció kapcsán Dr. Tóth Norbert, a Korona Patika vezetője.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.