Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. December 17. 12:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsony a Silver Steppel

Karácsony a Silver Steppel

Vérpezsdítő előadásával a karácsonyi zenék világába kalauzolta el a Silver Step Táncegyüttes a nézőket december 16-án a Móra Ferenc Művelődési Központ Dísztermében.

Annak ellenére, hogy a tánc show a hét közepén 19 órai kezdettel került megrendezésre, teltház előtt adhatták elő műsorukat a fiatal táncosok.

A ritmusos, modern zenére előadott akrobatikus mozdulatok harmóniája egyedülálló produkcióvá állt össze, amelyet méltán jutalmazott a közönség vastapssal. Felkészítőjük Kovács Sándor méltán lehetett büszke a fiatalokra.

A lányok és fiúk - mikulásnak öltözve, avagy ördög jelmezben - alaposan begyakorolt és tökéletesen kivitelezett táncát látva a hétköznapi gondok messze szálltak minden megjelenttől.

A Silver Step Tánceggyüttest gyakran láthatjuk városunk rendezvényein. Szívesen vállalnak fellépéseket bárhol, legyen az jótékonysági esemény vagy bármi más. Kivétel nélkül mindig újabbnál újabb produkcióval jelentkeznek, méltán tekinthetjük őket városunk üde színfoltjának minden programon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA