Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Szeptember 13. 16:05, szerda | Helyi
Forrás: OrientPress

Kapunk még nyári napot

Kapunk még nyári napot

Csütörtökön nyárias melegre van kilátás, napközben akár 27-29 Celsius fokot is mérhetünk - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Csütörtök estig többórás napsütésre számíthatunk. Estétől aztán megnövekszik a gomolyfelhőzet, és nyugaton már zápor, zivatar is kialakulhat. Estig a DNy-i, estétől az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. 24 és 29 fok közötti nyárias meleg lesz. Kettős fronthatás érvényesül.

Péntek délelőtt erősen, délután változóan felhős lesz az ég. Zápor csak elszórtan alakul ki. Mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. 15 és 22 fok közé gyengül a felmelegedés.

Szombaton gomolyfelhős időre, többfelé záporokra, zivatarokra van kilátás. 25-26 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Vasárnap délelőtt erősen felhős lesz az ég, többfelé fordul elő eső, zápor. Délután szakadozhat a felhőzet, de még ekkor is kialakulnak záporok. Megerősödik az ÉNy-i szél. Újra lehűl a levegő: 15 és 21 fok között alakul a csúcsérték.

Hétfőn erősen felhős, szeles idő valószínű. Elszórtan fordul elő záporeső, szitálás, 16 fok körül alakulhat a maximum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.