Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 08. 12:56, hétfő | Helyi
Forrás: -Adrienn-

Jótékonysági Jogging Szuperinfó Szilveszteri Futóverseny eredményei

Jótékonysági Jogging Szuperinfó Szilveszteri Futóverseny eredményei

Immáron 26. alkalommal rendezte meg a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub 2017. december 31-én szilveszteri futóversenyét, melynek ezúttal a sport népszerűsítése mellett jótékony célzata is volt.

A "Zárjuk együtt az évet egy jó cselekedettel! Támogassuk futva a GÖLLESZ-es gyermekeket!" – szlogennel megrendezett év végi záró sporteseményen majdnem ötszázan neveztek.

A baráti társaságok, sportklubok, a családok apraja-nagyja, idősek és fiatalok, fiúk és lányok egyaránt becsületesen lefutották a számukra előírt kilométereket. Az indulóknak Balla László alpolgármester, Csányi József polgármester és Boronkay Péter para-triatlonista, paralimpikon adta le a „startlövést” pezsgőpukkantással.

Az óvodások 200 métert, az alsósok 600 métert, 10 éves kor felett pedig pontosan 2200 métert teljesítettek. Nagyon sokan jelmezt is öltöttek az óévbúcsúztató futáshoz, melyet külön díjaztak a rendezvény végén. A 10 éves kor alatti indulók mindegyike érmet és többféle ajándékot kapott a célba érkezéskor, melyet a futóklub tagjaitól, valamint Csontos Piroska paralimpikontól vehettek át.
A 2200 méteres távon már negyedik éve Magony László bizonyult a leggyorsabbnak, másodikként idén Polgár Szabolcs, harmadikként pedig Tóth Szilveszter futott célba.

A nevezési díjakból és a felajánlásokból 205 ezer forint gyűlt össze, melyet a szervezők teljes egészében a Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola Egységes Gyógypedagógiai Intézmény sporteszközeinek bővítésére, fejlesztésére ajánlottak fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.