Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Május 26. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Játszóteret és kerékpárokat kaptak ajándékba

Játszóteret és kerékpárokat kaptak ajándékba

A Göllesz Viktor Óvodába és Általános Iskolába járó gyerekek régi álmát valósították meg a Mercedes Gyár présüzem dolgozói azzal, hogy támogatásukkal játszóparkot alakíthattak ki az iskola udvarán.

A játszótér ünnepélyes átadására május 25-én került sor, melyen képviseltették magukat a Mercedes gyár dolgozói is, valamint a Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub, akiktől két kerékpárt kapott ajándékba az iskola.

A Mercedes gyár kiemelt céljának tekinti a társadalmi felelősségvállalást. Amellett, hogy a Kecskemét környékén lévő S.O.S. falvakat, kórházakat támogatja, a kiskunfélegyházi dolgozók javaslatára esett a választás ezúttal a Göllesz Viktor Óvodára és Általános Iskolára.Keresztesné Csikós Gabriella igazgatónővel való kapcsolatfelvételt követően körvonalazódott, hogy milyen formában jöhet létre a támogatás – nyilatkozta lapunknak Schvéder Péter, a Mercedes gyár képviseletében.
A gyerekek természetesen azonnal birtokba vették a játszó eszközöket és hálájuk jeléül műsorral kedveskedtek az ünnepségen megjelent vendégeknek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).