Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Április 19. 09:04, szombat | Helyi
Forrás: Fábián Adrienn

Játszópark szépítés a Kossuthvárosban

Játszópark szépítés a Kossuthvárosban

Összefogással minden lehetséges!
Ma reggel 8 órától (április 19. szombat) szorgalmas kezek munkálkodnak azon, hogy rendbe tegyék és egyúttal szebbé varázsolják a Kossuthvárosi Játszóparkot és annak környékét.

Ma reggel 8 órától (április 19. szombat) szorgalmas kezek munkálkodnak azon, hogy rendbe tegyék és egyúttal szebbé varázsolják a Kossuthvárosi Játszóparkot és annak környezetét. Idősek és fiatalok egyaránt képviseltetik magukat a közös munkában. Bár kissé borongós idő kíséri a munkálatokat, de a jókedv és a tenni akarásnak ez nem akadálya. Horváth Tamás, az MSZP önkormányzati képviselője damilos fűnyíróval munkálkodik, míg mások metszőollóval, sarlóval, vagy épp motoros fűrésszel teremtenek rendet az elbozótosodott ligetben. Aki kedvet kapott a képek láttán csatlakozni a csapathoz, még nincs késő, megteheti. Ragadja magához a használni kívánt eszközt vagy szerszámot és siessen. Mindenkit jó szívvel várnak, aki szeretne segíteni lakókörnyezete szebbé tételében. Ha csak kétkezi munkáját tudja felajánlani valaki, azt sem fogja visszautasítani a lelkes csapat.
Tegyen Ön is lakókörnyezete szebbé tételéért!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.