Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 23. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Januártól új helyen a Járási Hivatal

Januártól új helyen a Járási Hivatal

A napokban zajlott a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal költözése.

A városháza első emeletének irodáiból december 21-én kezdték meg a berendezési tárgyak, bútorok és iratok elszállítását a Szent János téri Innovációs Központba. A költözés ideje alatt a Kormányablak irodájában fordulhatnak ügyeikkel a Járási Hivatalhoz a Petőfi tér 1. szám alatt.

A költözésről Csányi József polgármestert kérdezve megtudtuk, hogy a közigazgatási átszervezés során 2013-ban kellett átadni a városházában található irodákat a járási hivatal részére. Ebből kifolyólag viszont mindkét hivatal dolgozói közül sokaknak méltatlan körülmények között kellett folytatniuk a munkát. 4-5 ember dolgozott egy 20 négyzetméteres irodában és itt kényszerültek az ügyfelek fogadására. A nehézségek feloldására született az a döntés - a járási hivatal vezetőjével dr. Sipos Krisztinával egyeztetve – hogy a hivatal új székhelyet kap.

Remélhetőleg a járási hivatal új színhelyéül szolgáló irodáiban kényelmesebben és kulturáltabban terjesztheti elő panaszait, gondjait a lakosság, és lehetőség nyílik arra, hogy csak azok hallgassák meg a problémákat, akikre valóban az tartozik.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.