Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2021. Szeptember 10. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Ítélethirdetés előtt gázolta halálra a vonat egy gyilkossági ügy vádlottját

Ítélethirdetés előtt gázolta halálra a vonat egy gyilkossági ügy vádlottját

Vonatbaleset áldozata lett az ítélethirdetést megelőző napon a tóalmási emberölésként ismertté vált büntetőügy vádlottja.

A Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön az MTI-vel azt közölte: ítélethirdetés helyett rendkívüli bejelentéssel zárult annak a vádlottnak a tárgyalása, aki ellen az ügyészség korábban előre kitervelten és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat.

A bíró a tárgyaláson ismertette a rendőri jelentés egy részét, mely szerint a "tóalmási emberölésként" ismertté vált büntetőügy vádlottja az a fiatal férfi, aki az ítélethirdetést megelőző napon vonatbaleset áldozata lett.

A férfit szerdán reggel egy Kőbánya-Kispestről Székesfehérvárra tartó vonat gázolta halálra a Kőér utca közelében.

A bíróság a halotti anyakönyvi bizonyítvány beszerzését követően tárgyaláson kívül dönthet a büntetőeljárás megszüntetéséről.

Az ügyről azt írták, három évvel ezelőtt indult a büntetőeljárás, miután 2019. április 5-én, egy tóalmási emésztőgödörből kerültek elő egy 2013 óta eltűntként keresett nő maradványai.

A férfi azzal vádolták, hogy 2013. szeptember 7-én a nőt egy párnával megfojtotta, majd a holttestet az ingatlanuk mellett található emésztőgödörbe dobta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során