Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 05. 09:18, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Ismét bajnoki címmel tértek haza táncosaink

Ismét bajnoki címmel tértek haza táncosaink

Kiskunhalason rendezték meg október 26-án a Felnőtt D-C Országos Bajnokságot. A versenyen Tarjányi Ferenc és Haraszti Fanni páros képviselte a Wings TáncSport Egyesületet.

Kiskunhalason rendezték meg október 26-án a Felnőtt D-C Országos Bajnokságot. A versenyen Tarjányi Ferenc és Haraszti Fanni páros képviselte a Wings TáncSport Egyesületet. A versenyzők külön edzéseken és magánórákon fejlesztették erőlétüket és állóképességüket Barát Enikő irányítása mellett. A D Felnőtt standard kategóriában hatalmas fölénnyel tudtak nyerni, és mindenkit maguk mögé utasítva lettek bajnokok.
Feri és Fanni közös pályafutásuk alatt D Felnőtt standardban minden versenyt megnyertek, egyszer sem találtak legyőzőre. A bajnoki cím megszerzése következtében egy osztállyal feljebb versenyeznek majd, amit nagy lelkesedéssel várnak.
A felnőttek latin versenyében, a 21 fős mezőnyben igen kemény ellenfelek vártak rájuk. A felkészülésük viszont jól sikerült, így bíztunk a jó eredményben. A népes mezőnyben Feri és Fanni nagy csatában végül éppen lemaradva a dobogóról a 4. helyen zárta a versenyt.
Összességében remek verseny volt, és gratulálunk párosunknak a kimagasló eredményekhez és a bajnoki címhez. A Wingseseknek ebben az évben ezzel véget ért a magyar versenysorozat. Novemberben és decemberben már csak külföldi versenyeken szerepelnek, és reméljük szép eredményekkel térnek haza –mondta el a Félegyházi Hírek érdeklődésére Barát Enikő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA