Városlista
2018. november 16, péntek - Ödön

Hírek

2018. Június 07. 14:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Ínyenc falatok nemcsak ínyenceknek...

Ínyenc falatok nemcsak ínyenceknek...

Bizony a nyár eleji forróságban sem a strandon töltötték az időt a Tupperware Főzőklub háziasszonyai.

Havi szokásos összejövetelüket június 6-án (szerdán) tartották a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában, ahol ismét ínycsiklandó falatok kerültek terítékre.

A receptek megosztása mellett a foglalkozáson részt vevők megismerkedhettek a Tupperware termékcsalád legújabb tagjaival és informálódhattak az aktuális akciókról is. Drozdikné Jutka a félegyházi főzőklub vezetője szívesen válaszolt minden felmerülő kérdésre és segítőivel bemutatta a praktikus edények és eszközök használatát egy-egy étel elkészítése közben. Ezúttal a sütemények vitték a prímet. Az édes falatok mellett természetesen sós süti és leves is került az asztalra:

  • Cukkini krémleves húslével és kókusztejjel (Mesterszakács fémedényben készítve)
  • Mentás meggyes-csereszynyés túró (Szilikon kuglóf formában készítve)
  • Cseresznyés lepény
  • Spenótos - sajtos kifli

A főzőklub minden hónap első szerdáján tartja foglalkozását a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak függetlenül attól, hogy rendelkezik-e Tupperware edényekkel-eszközökkel vagy sem. A kellemes hangulatú délután nem a hagyományos értelemben vett "termékbemutató", mert a klubtagok legfőbb célja a kikapcsolódás és a receptek egymással való megosztása.

A következő foglalkozás 2018. július 4-én (szerdán) 17:00 órakor lesz, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 15. 20:18, csütörtök | Helyi

Humánmeteo: fejfájós péntek jön

Pénteken nem érkezik front, de főként reggel és még az ezt követő időszakban is az ízületi panaszok felerősödésére lehet számítani.

2018. November 15. 20:01, csütörtök | Helyi

Sarkalatos kérdésekre kaptak választ a selymesiek

Lakossági fórumot tartott a 10. számú választókerület önkormányzati képviselője Ván Jenő november 13-án Selymesben, a közösségi házban.

2018. November 15. 16:49, csütörtök | Helyi

A táplálkozás és az egészség megváltozott világunkban

A feldolgozott élelmiszerek és az ipari takarmányon nevelt állatok termékeinek hatása az emberi szervezetre - Mester Károly agrármérnök 2018. november 22-én 17 órakor tart előadást a Szakmaközi Művelődési Házban.

2018. November 15. 16:20, csütörtök | Helyi

Gépjárművezetői állás

Köztisztasági takarítógép vezetésére gépjárművezetőt keresnek.