Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 09. 16:40, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

IBUSZ: Nevükben a garancia!

IBUSZ: Nevükben a garancia!

IBUSZ Utazási Iroda nyílt Kiskunfélegyházán a dr. Holló Lajos u. 2. sz. alatt november 8-án.

Az IBUSZ Magyarország legrégebbi utazási irodája. Több mint 115 év tapasztalattal állítja össze hazai és külföldi, valamint last minute utazási ajánlatait mind a népszerű, mind pedig a különleges egzotikus úti célok terén. Ez az a cég, mely átvészelte mindkét világháborút és még a nehéz időkben is rengeteg magyar utazónak lehetőséget biztosított, hogy közeli és távoli országokat megismerhessen. A céget 1994-ben privatizálták és az ezt követő radikális átalakításnak esett áldozatául többek között a félegyházi iroda is. Akkor mindösszesen 40-50 egysége maradt fent az IBUSZ-nak.

A mai napig 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég a 2000-es években dinamikus, intenzív fejlődésnek indult. Jelenleg mintegy 26 fajta utazáshoz kapcsolódó tevékenységet folytat 40 városi irodájukban. A külföldi társas utazások mellett egyéni utazások is szerepelnek kínálatukban, magyar telepített idegenvezetőkkel. Ezen túlmenően foglalkoznak belépőjegy értékesítéssel, utasbiztosítással és valutaváltással is, de a cégek kiszolgálására is nagy hangsúlyt fektetnek.

A félegyházi képviselet ünnepélyes megnyitóján az IBUSZ hálózati és marketingigazgatója Termes Nóra, valamint Csányi József polgármester ajánlotta mindazok figyelmébe az új utazási irodát, akik szeretnének maguk mögött tudni egy megbízható, jelentős szakmai múlttal rendelkező, segítőkész és hozzáértő utazásszervező kollektívát.

Az átadási ünnepségre érkező vendégeket Meizl Tünde, az IBUSZ félegyházi irodájának vezetője köszöntötte, majd átadta a szót Termes Nóra marketingigazgatónak.
- Mindig keressük a lehetőséget a piacbővítésre, kutatjuk országszerte azokat a pontokat ahol érdemes irodát nyitni. Ezúttal Kiskunfélegyházára esett a választásunk. Azt tapasztaltuk, hogy Félegyháza egy pezsgő város, ahol a gazdasági élet is nagyon szépen fejlődik. Úgy gondoltuk, hogy az IBUSZ szolgáltatásaival mindenképpen egy pluszt tudunk nyújtani a város lakosságának, akár a cégeknek, akár az itt dolgozóknak szabadidős vagy hivatalos utazásuk megkönnyítése és megszervezése kapcsán – mondta köszöntő beszédében a marketingigazgató. Ezt követően pedig személyes gondolatait is megosztotta a megjelentekkel:
- Számomra külön öröm, hogy az IBUSZ ebben a városban is képviselteti magát, hiszen 18 éves koromig itt éltem a városban. Gyökereim ide kötnek, és szívem is mindig a szülővárosomhoz fog húzni. Tündében pedig egy olyan munkatársat találtam, akinek alapismereteihez kétség nem fért tekintve pedagógusi pályáját. Azonban az IBUSZ ügyel arra is, hogy csak szakképzett munkaerőt foglalkoztasson, így Tünde és kolléganője is nagyon kemény képzésen van túl. Mindketten kiállták a próbát, ezek után pedig örömmel engedjük őket az ügyfelek kiszolgálásának irányába.

Az ünnepélyes szalag átvágást megelőzően Csányi József szólt a megjelentekhez:
- Véleményem szerint egy ilyen üzlet megnyitása régi vágya volt a városnak. Azt hiszem az itt jelenlévők közül mindenki elmondhatja, hogy amikor minőségi utazásra gondol, akkor a fejünkben az IBUSZ névvel ez összecseng. A megnyitó előtt beszélgettünk arról, hogy számtalan alkalommal utaztunk anno az IBUSZ irodával és csalódás nélkül tettük meg ezeket az utakat. Mindig olyan személyzet állt itt a városban az IBUSZ iroda élén, aki az esetlegesen felmerülő problémákat gond nélkül oldotta meg. Úgy gondolom, hogy ez a jövőben is így lesz és Meizl Tünde neve a minőséggel, a bizalommal egybe fog forrni ebben a városban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.