Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 05. 07:43, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Húsvét 3. vasárnapja - 2019.május 5.

1. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lsz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2. Hétfőn este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör gyűlése a Közösségi Házban.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Májusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt ½ 6 -kor elimádkozzák a lorettói litániát. Vegyenek részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjék mennyei édesanyánk pártfogását és közbenjárását az egyházért, a családokért és önmagunkért is.

5. Szerdán az esti szentmise után ½ 7-kor képviselőtestületi gyűlést tartanak a plébánián. Szeretettel kérik az egyházközség képviselőit, hogy lehetőség szerint tegyék szabaddá magukat erre az alkalomra.

6. Majálist szervez a két plébánia május 18-án, szombaton a városi Parkerdő kistisztásán. Ebédet ingyen biztosítanak, de evőeszközöket és innivalót mindenki vigyen magával. Jelentkezni lehet a plébánián május 11-én, szombat estig.

7. Jövő vasárnap a ½ 11 órai szentmisén lesz a templomban a bérmálás. Vegyünk részt minél többen az érseki szentmisén és imádkozzunk közösen a bérmálkozókért, hogy a szentlélek erősítse meg őket a hitben és a szeretetben. Jövő vasárnap 9 órakor nem lesz szentmise.

8. Május 19-én, két hét múlva, szintén a ½ 11-es szentmisén lesz az elsőáldozás.

9. A május 12-i, jövő vasárnapi perselygyűjtés összegét a papnevelés céljaira fogják továbbítani. Nagylelkű adományaikat előre is köszönik.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.