Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 24. 09:33, hétfő | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

December 24-én, hétfőn délután 3 órától pásztorjáték lesz a templomban, majd ezt követően 4 órakor karácsonyi vigíliamisét tartanak.

Hétfőn éjjel 11 órakor megismételik a pásztorjáték előadását, éjfélkor pedig ünnepélyes szentmisével emlékeznek meg Krisztus születésének ünnepéről.

Kedden, karácsony napján és szerdán, karácsony másnapján vasárnapi miserend lesz érvényben.

December 27-én, csütörtökön Szent János apostol és evangélista ünnepe, pénteken pedig az Aprószentek ünnepe lesz.

December 30-án, jövő vasárnap a Szent Család vasárnapján különös szeretettel foglaljuk imáinkba családjainkat, hogy a krisztusi szeretet és béke minél több család életét betölthesse.

Hétfőhöz egy hétre, Szilveszter napján reggel 7 órakor lesz szentmise, délután pedig 4 órakor tartják majd az év végi hálaadást.

Hálásan köszönik mindenki segítségét, aki adományaival, munkájával vagy imádságaival hozzájárult az ünnep széppé tételéhez.

A plébánia dolgozói és lelkipásztorai nevében áldott, boldog, békés karácsonyt és Isten áldásaiban gazdag, igazi értékekben bővelkedő újesztendőt kíván a Sarlós Boldogasszony plébánia mindannyiuk számára!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.