Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 22. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom Plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Húsvét 4. vasárnapja - 2018. április 22.

1. Ma van a papi és szerzetesi hivatások világnapja. Kérjük buzgó szívvel a jó Isten kegyelmi ajándékait papjainknak, szerzeteseinknek, hogy hiteles közvetítői lehessenek Krisztus Evangéliumának. Imádkozzunk azért is, hogy mindazok, akiket Isten meghív a papi szolgálatra, örömmel tudják elfogadni azt. A mai perselyadományokat a papnevelés céljaira fordítják. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönik.

2. Hétfőn Szent Adalbert püspök és vértanú emléknapja, szerdán pedig Szent Márk evangélista ünnepe lesz.

3. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. A Constantinum Katolikus Óvodában április 23-án és 24-én lesz a beiratkozás, 23-27-ig pedig nyílt hetet tartanak az óvodában. A részletes tudnivalók megtekinthetőek a hirdetőtáblán.

6. Április 26-án, csütörtökön délután 5 órakor tartja gyűlését a Szent Mónika Közösség a Közösségi Házban. A szombat esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondják el.

7. Április 29-én, jövő vasárnap este lesz a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének a szentmiséje, hétfőhöz egy hétre pedig este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör gyűlése a Közösségi Házban.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.