Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Február 11. 07:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Évközi 6. vasárnap - 2018. február 11.

1. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2. Hétfőn este, a Bibliaóra után ½ 7-kor tartják az egyházközség zárszámadó gyűlését. Kérik az egyházközség képviselőit, hogy lehetőség szerint tegyék szabaddá magukat erre az alkalomra.

3. Február 13-án, kedden a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 7 órakor, déli 12 órakor és este ½ 6 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

4. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órára, Lugosi Lászlóné Mártírok útja 7. szám alatti lakásába. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

5. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

6. Kedden este 5 órakor a városi könyvtárban előadást tart Hajagos Gyula esperes-plébános „A házasság a család alapja” címmel. Ide is várnak minden érdeklődőt.

7. Február 14-én, szerdán hamvazószerda lesz, a nagyböjt kezdete. Használják ki ezt az üdvös időszakot, hogy az őszinte bűnbánat és a jócselekedetek által méltó módon készüljenek fel Húsvét szent ünnepére. Ne feledkezzenek meg arról, hogy hamvazószerda szigorú böjti nap. Szerdán reggel ½ 7-kor, 8 órakor, 9 órakor és este ½ 6-kor lesznek szentmisék. A Kalmár kápolnában ezen a napon nem tartanak szentmisét.

8. A nagyböjti időben szerdán és pénteken keresztúti ájtatosságot tartanak délután ½ 5-től a templomban.

9. Március 21-én, szerdán Kóspallagra és Márianosztrára szervez zarándoklatot a Mária Légió. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet 2800 forint útiköltség befizetésével.

10. Hatnapos Szentföldi körutat szervez a BH Tours Kft. október 30-a és november 4-e között. A részletes program és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók a templomi hirdetőtáblán olvashatók.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.