Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Október 23. 09:19, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Évközi 30. vasárnap - 2016. október 23.

A hét ünnepei: Kedd: Szent Mór püspök emléknapja. Péntek: Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe.
1. Ma missziós vasárnap van. Ezen a napon az Anyaszentegyház az Evangélium terjedéséért imádkozik, hogy minél több ember ismerhesse meg az Üdvözítőnk által hozott jó hírt, és igazítsa ehhez az életét. Buzgó szívvel kapcsolódjanak be ebbe az imaszándékba. A mai perselyadományok összegét a missziók javára juttatják el.

2. Októberben minden nap az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságukkal kérjék a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

3. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Karitász bolt Jókai utca 1. szám alatti helyisége. A héten ingyenes ruhaosztást tartanak. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. A kiskunfélegyházi Betánia Katolikus Kaírizmatikus Közösség testi és lelki gyógyulásokért imádkozik október 26-án, szerdán, Pálosszentkúton a kegytemplomban az este 6 órakor kezdődő szentmisén és az azt követő szentségimádáson Varga János, Argentínában szolgáló verbita atya vezetésével. Szeretettel várják az érdeklődőket. Részletek a templomi hirdetőtáblán olvashatóak.

5. Péntek esténként ½ 7-től 8 óráig bérmálásra felkészítő ifjúsági hittant tartanak a plébánián Rónaszéki Gábor plébános vezetésével. Szeretettel várják elsősorban azokat a 14 év feletti fiatalokat, akik még nincsenek megbérmálva, vagy akik kedvet éreznek ahhoz, hogy bekapcsolódjanak ebbe a közösségbe.

6. Ivanics Zoltán káplán atya vezetésével szintén péntek esténként találkozik a már eddig is működő ifjúsági csoport, ebbe is be lehet kapcsolódni. Szeretettel várják az új tagokat.

7. Sírszentelések lesznek október 29-én, szombaton, október 30-án, vasárnap és november 1-jén, kedden délután 2 órától a Felsőtemetőben, 3 órától az Alsótemetőben. Kérik, hogy akik szeretnék sírjaikat megszenteltetni, a plébánián jelentkezzenek.

8. Jövő évi naptárak és kalendáriumok megvásárolhatóak a templom kijáratánál.


Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: