Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. November 25. 08:53, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Krisztus Király vasárnapja - 2018. november 25.

1. Az egyházközségi képviselő-testület most vasárnap a ½ 11-es szentmise után gyűlést tart a plébánián. A szentmisére és a gyűlésre hívják és várják a testület tagjait.

2. November 26-án, hétfőn este nem lesz szentmise a templomban.

3. December 1-jén, szombaton délelőtt 9 órára várják a plébánián azokat a gyerekeket, akik szeretnének részt venni a karácsonyi betlehemes játékban.

4. Adventi gyertyagyújtás lesz a polgármesteri hivatalnál szombaton este 5 órakor. A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

5. A sekrestyében és plébánián kapható képeslap, kalendárium és falinaptár.

6. Megjelent a "Félegyházi Karácsony" című CD, amelyen Szatmári Imre karácsonyi énekfeldolgozásai több helyi előadó - köztük a Batthyány Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kórusai, a Zenebarátok Kórusa és a templom Palestrina Kamarakórusa - előadásában hallhatóak. A reprezentatív csomagolású lemez, amely karácsonyi ajándéknak is alkalmas, 1500 forintos áron megvásárolható a plébánián, hivatali időben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.