Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 13. 14:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Urunk mennybemenetelének ünnepe - 2018. május 13.

1. Ma (vasárnap) délután 6 órakor kezdődik a Rózsafüzér-társulat összejövetele.

2. Májusban minden nap az esti szentmise előtt ½ 7-kor kezdik a lorettói litániát a Szűzanya tiszteletére.

3. Május 18-án, pénteken este a szentmise után lesz a filmklub következő vetítése a plébánián. Mindenkit hívnak és várnak.

4. A következő hétvégén tartják Petőfiszállás-Szentkúton a pünkösdi búcsút. A részletes program a templomi hirdetőtáblán látható.

5. Május 20-a a magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallásának határideje. Kérik, hogy adójuk 2 x 1 százalékával támogassák a Katolikus Egyházat, valamely alapítványt vagy karitatív szervezetet!

6. Május 26-án ünnepli az egyházmegye alapításának 25. évfordulóját. Az ünnepi szentmiséhez kapcsolódóan szervezik meg az egyházmegyei családmajálist. Részletes program és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók a templomi hirdetőtáblán láthatóak.

7. Egynapos ingyenes kirándulást szerveznek a hittanosoknak június 2-án, szombaton Petőfiszállásra. Részletes tudnivalókról a hitoktatók tájékoztatnak.

8. A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. Akik szeretnének szentmisét mondtatni, menjenek be a plébániára!

9. Kérik a kedves híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be az egyházi adót a plébánián vagy postai csekkeken, amelyek az újságos asztalról elvihetőek. Az egyházi adó aktív dolgozók esetében 4000, nyugdíjasok esetében 3000 forint évente.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.