Városlista
2018. január 20, szombat - Sebestyén

Hírek

2017. November 26. 07:43, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom Plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 34. vasárnap – Krisztus, a mindenség királya – 2017. november 25.

1. Köszönetet mondanak mindazoknak, akik tartós élelmiszer-vásárlással segítették a Szent István Karitász Csoport jótékonysági vásárát a TESCO áruházban. A felajánlott adományokat a rászoruló családok között osztják szét.

2. Gyűlést tart az Egyházközség Képviselő-testülete most vasárnap, a ½ 11-es mise után. Kérik, hogy a testület minden tagja vegyen részt a szentmisén és a gyűlésen.

3. Kérik a híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be az éves egyházi adót, amelynek összege aktív dolgozók esetén 4000, nyugdíjasok esetén 3000 forint személyenként. Az egyházi adót be lehet fizetni a plébánián, vagy postai csekken, amelyek az újságos asztalról elvihetőek.

4. Hangverseny lesz az Ótemplomban november 30-án, csütörtökön este 6 órakor. Mindenkit hívnak és várnak. A belépés ingyenes.

5. December 2-án, szombaton délelőtt 9 órára várják a plébánián azokat a gyerekeket, aki szeretnének részt venni a karácsonyi betlehemes játékban.

6. Adventi gyertyagyújtás lesz a polgármesteri hivatalnál december 2-án, szombaton este 5 órakor. A szervezők hívnak és várnak mindenkit.

7. Képes, lapozható fali- és asztali naptár továbbá karácsonyi képeslap kapható a sekrestyében és a plébánián.

8. Az ingyenes karitász újság elvihető az újságos asztalról.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 19. 16:43, péntek | Helyi

Vár a Platán

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézményének Iskolaváró rendezvényének második foglalkozása az APRAJAFALVI NÉGYPRÓBA a 2018. január 23-án (kedden) 17 órakor lesz.

2018. Január 19. 11:36, péntek | Helyi

Három zarándokvonatot indít idén a MÁV

Idén három zarándokvonatot indít a MÁV; májusban az erdélyi Csíksomlyóba, júniusban a lengyelországi czestochowai magyar pálosok által alapított kegyhelyre és idén először Medjugorjéba is

2018. Január 19. 09:20, péntek | Helyi

Elcsúszott a motoros

Kiskunfélegyházán, a Balassa utcán közlekedett egy 18 éves helyi férfi Yamaha gyártmányú segédmotoros kerékpárjával.

2018. Január 18. 14:46, csütörtök | Helyi

Iskolaváró rendezvények a József Attila Általános Iskolában

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola szeretettel várja a nagycsoportos Óvodásokat és Kedves Szüleiket iskolaváró rendezvényeire.