Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Április 23. 09:45, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom Plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Húsvét második vasárnapja - 2017. április 23. A hét ünnepei: Kedd: Szent Márk evangélista ünnepe. Szombat: Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító ünnepe.

1. Most vasárnap az esti szentmise előtt ½ 7-kor hangversenyt ad a tiszaalpári Jubilate Deo Kórus és a szentmisén közösen énekelnek a Szent István és Palestrina kórussal. Szeretettel hívják és várják a kedves híveket.

2. Közeledik a személyi jövedelemadó bevallásának utolsó határideje. Kérik, hogy adójuk 2 x 1 százalékával támogassák a Katolikus Egyházat és a Fülöp Atya Alapítványt vagy az Egyházmegyei Karitászt. Adószámok az újságos asztalról elvehetőek.

3. A Constantinum óvoda felvételi tájékoztatója a templomi hirdetőtáblán látható.

4. Április 30-án, jövő vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek.

5. A nagyon kevés jelentkező miatt elmarad a július 17-e és 22-e közötti időre meghirdetett egyházközségi zarándoklat. Akik befizették az előleget a plébánián visszakapják.

6. Tábort szerveznek felső tagozatos hittanosok részére július 3-a és 8-a között a Vas megyei Csehimindszentre. Érdeklődni és jelentkezni lehet a hitoktatóknál.

7. Május 5-e és 7-e között lelkigyakorlatot szerveznek a tiszaalpári bencés nővéreknél „Új élet Krisztusban” címmel. Tudnivalók a templomi hirdetőtáblán olvashatóak.

Címkék: hirdetések, templom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.