Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Szeptember 18. 08:28, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom Plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 25. vasárnap - 2016. szeptember 18.

A hét ünnepei: Kedd: A koreai vértanúk emléknapja. Szerda: Szent Máté apostol és evangélista ünnepe. Péntek: Szent Pio áldozópap emléknapja. Szombat: Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe.

1. A nyitott templomok éjszakáján megnyitott kiállítás október 23-áig látható a templomban.

2. Az elsőáldozás most vasárnap lesz a 9 órai szentmisében.

3. Kedden délután ½ 6-kor bibliaórát tartanak felnőtteknek a Plébánián.

4. Szeptember 24-én, szombaton este 6 órakor kezdődik a Kiskunfélegyházi Zenebarátok Kórusának őszi hangversenye. Részletes tudnivalók a templomi hirdetőtáblán olvashatóak.

5. Kérik, hogy gyöngyösi zarándoklat résztvevői szeptember 25-én, jövő vasárnap reggel ¾ 6-ra menjenek a Plébánia előtti parkolóhoz. Indulás reggel 6 órakor lesz.

6. Ugyancsak szeptember 25-én, jövő vasárnap a Szentírás vasárnapja lesz. Kérik a kedves
híveket, vigyék el magukkal szentírásukat, mert a szentmisék végén biblia megáldást végzünk.

7. Jövő vasárnap, szeptember 25-én, vasárnap délután 4 órakor szentmise keretében lesz a betegek szentségének kiosztása. Előtte 3 órától már lesz gyónási lehetőség. Jövő vasárnap este 7 órakor nem lesz szentmise a templomban.

8. A Szent Imre Cserkészcsapat szeretettel vár érdeklődő gyerekeket néhány meglévő őrsébe. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

9. Október 22-én egyházközségi zarándoklatot szerveznek Békéscsabára és Gyulára. A részvételi díj 2000 forint személyenként. Jelentkezni lehet a Plébánián.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.