Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Május 29. 09:43, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom Plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Évközi kilencedik vasárnap - 2016. május 29.

1. Köszönetet mondanak mindazoknak, akik bármilyen módon részt vettek az Úrnapi körmenet előkészítésében és megtartásában.

2. Most vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Kérjük, hogy aszülők vegyenek részt a megbeszélésen!

3. Paraklétos könyvvásár lesz a Béke téren május 31-én keddtől június 3-án péntekig.

4. Június 2-án, csütörtökön délután 6 órakor csendes szentségkitétellel szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hívatásokért.

5. Június Jézus Szíve engesztelő hónapja, ezért a hónap minden péntekjén az esti szentmise előtt ½ 7-kor Jézus Szíve litániát tartanak.

6. Június 3-án, pénteken délután 5 órakor kezdődik a tiszaalpári zárda templom búcsúi miséje.

7. Egynapos kirándulást szerveznek az általános iskolás gyerekeknek Petőfiszállás-Szentkútra. Június 4-én, szombaton reggel 9-kor indul az autóbusz a Plébánia előtti parkolóból. A gyerekek vigyenek magukkal ennivalót és innivalót. A kirándulásért fizetni nem kell, az esetleges kérdéseikkel keressék meg a hitoktatókat. Érkezés délután 3 óra körül várható.

8. Tábort szerveznek felső tagozatos hittanosok részére július 4-e és 9-e között a Tolna megyei Szálka községbe. Részvételi díj 20 ezer forint személyenként. Érdeklődni és jelentkezni lehet a hitoktatóknál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok