Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Október 11. 11:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István templom

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Évközi huszonnyolcadik vasárnap - 2015. október 11.

Az egyházközség Karitász csoportjának vezetője Solymosi Lászlóné országos elismerésben részesült, a „Caritas Hungarica”-díjat október 10-én, szombaton Budapesten vette át.

Október hónapban hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt negyed 6-kor kezdik a közös Rózsafüzér imádságot.

Vasárnap délután 5 órakor kezdődik a Rózsafüzértásulat éves találkozója a templomban. Hívják és várják a Társulat minden tagját. Akkor lesz új tagok felvétele is.

„Énekkel szolgálva az Urat” címmel pódiumbeszélgetés lesz a Batthyány Iskolában október 13-án, kedden este 6 órakor a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének szervezésében. Mindenkit hívnak és várnak.

A filmklub következő vetítése október 16-án, pénteken este a szentmise és a rózsafüzér után lesz a Plébánián.

Október 17-én, szombaton reggel háromnegyed 6-tól lesz gyülekező a Plébánia előtt parkolóban a Máriaradnai zarándoklatra. 6 órakor indul az autóbusz. Mindenki vigyen magával érvényes személyi igazolványt, vagy útlevelet. Egész napos ellátásról mindenki maga gondoskodjon. Érkezés az esti órákban várható.

Október 25-én, vasárnap a fél 11-es szentmisében tartják a jubiláló házastársak közös hálaadó szentmiséjét. Várják a Plébánián a házassági évfordulójukat ünneplő házastársak jelentkezését.

A Magyar Krónika kiadvány 980 Ft-ért elvihető az újságos asztalról.

Kérik a Kedves Híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be egyházi adójukat. Az egyházi adót be lehet fizetni a Plébánián és postai csekken, melyek az újságos asztaltól elvihetőek. Az egyházi adó aktív dolgozók esetében 4000 Ft, a nyugdíjasok esetében 3000 Ft évente.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA