Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Május 29. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Harmadikok lettek a félegyházi kollégisták

Harmadikok lettek a félegyházi kollégisták

A félegyházi kollégista diákok vitték el a harmadik helyezettnek járó kupát, az első díjat pedig a törökszentmiklósi sportolók kapták a hétvégén megrendezett Kollégiumi Olimpián.

Háromszáz diák mérte össze május 26-27-28-án rátermettségét, erejét, ügyességét és felkészültségét streetball, íjászat, zenés gimnasztika, asztalitenisz, labdarúgás és kézilabda sportágakban az Arany János Kollégiumi – Szakközépiskolai Program keretében megrendezett K(O)limpián.

A versenyt immáron kilencedik alkalommal rendezi meg a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Kollégiuma, ezúttal 12 iskola részvételével. Tavaly a városnaményi Babus Jolán Középiskolai Kollégium tanulói bizonyultak a legjobbnak, idén pedig a törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Gimnázium és Katolikus Kollégium sportoló diákjai vihették el az első helyezettnek járó vándorkupát.
A félegyháziak a dobogó harmadik fokára állhattak fel ezúttal.

Az összesített csapatverseny eredményei:
1. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium (Törökszentmiklós)
2. Babus Jolán Középiskolai Kollégium (Vásárosnamény)
3. KSZC Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma (Kiskunfélegyháza)

Címkék: kolimpia, kollégisták

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: