Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2018. November 08. 20:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Hamarosan lesz újra Tejbisztrónk!

Hamarosan lesz újra Tejbisztrónk!

A Tejbárat a Félegyházi Tej Kft. a Móra Ferenc Gimnáziummal szemben, az új közjegyzői iroda mellett fogja megnyitni.

Az anno 1976-ban megnyitott, mindenki által ismert és kedvelt üzlet hiányának pótlására a bérlő egy olyan tejbisztrót szeretne kialakítani, ahol kora reggeltől késő estig lehet vásárolni és természetesen helyben is lehet fogyasztani.

A széles skálájú kínálatban szerepel sütemény, pékáru, tej- és tejtermékek, hideg-meleg kakaó, presszókávé, pékáru, szendvicsek, reggeli és tízórai, de a termékpalettát bővíteni kívánja az üzemeltető Félegyházi Tej Kft. vegán és vegetáriánus ételekkel is.

A bérlő az új üzlet a Zöld város programjának terveihez igazodva fogja kialakítani hangulatos kiülőjét, de a belső kialakításában is az egyszerűen igényes, környezetbarát elemeket helyezi előtérbe.

Azt pedig külön ki kell emelni a termékkínálattal kapcsolatban, hogy a jövőben itt kapható áruk egyike sem tartalmaz tartósítószert vagy ízfokozót!

Címkék: tejbár, tejbisztró

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 15:57, kedd | Helyi

Nagy léptékben fejlődik a 2. számú választókörzet is

Bense Zoltán a 2. sz. választókörzet önkormányzati képviselője Lakossági Fórumon számolt be az elért eredményekről és az elkövetkező idő terveiről november 12-én a József Attila Általános Iskolában.

2018. November 13. 12:49, kedd | Helyi

Már Kecskeméten is gyógyítanak a bohócdoktorok

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai látogattak el hétfő délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára

2018. November 13. 08:56, kedd | Helyi

Nem tartotta be a követési távolságot a tehergépkocsi

Az 5-ös számú főúton Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett 2018. november 12-én 15 óra körül egy petőfiszállási férfi egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival.

2018. November 12. 19:07, hétfő | Helyi

Betűbölcsi a könyvtárban

2018. november 13-án, kedden, 10 óráról a Betűbölcsi vendége Csizmadia Anita mentőtiszt, aki csecsemő-, kisgyermek újraélesztés, elsősegélynyújtás témakörben tart gyakorlati bemutatót.