Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 08. 20:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Hamarosan lesz újra Tejbisztrónk!

Hamarosan lesz újra Tejbisztrónk!

A Tejbárat a Félegyházi Tej Kft. a Móra Ferenc Gimnáziummal szemben, az új közjegyzői iroda mellett fogja megnyitni.

Az anno 1976-ban megnyitott, mindenki által ismert és kedvelt üzlet hiányának pótlására a bérlő egy olyan tejbisztrót szeretne kialakítani, ahol kora reggeltől késő estig lehet vásárolni és természetesen helyben is lehet fogyasztani.

A széles skálájú kínálatban szerepel sütemény, tej- és tejtermékek, hideg-meleg kakaó, presszókávé, pékáru, szendvicsek, reggeli és tízórai, de a termékpalettát bővíteni kívánja az üzemeltető Félegyházi Tej Kft. vegán és vegetáriánus ételekkel is.

A bérlő az új üzlet a Zöld város programjának terveihez igazodva fogja kialakítani hangulatos kiülőjét, de a belső kialakításában is az egyszerűen igényes, környezetbarát elemeket helyezi előtérbe.

Azt pedig külön ki kell emelni a termékkínálattal kapcsolatban, hogy a jövőben itt kapható áruk egyike sem tartalmaz tartósítószert vagy ízfokozót!

Címkék: tejbár, tejbisztró

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 19:47, péntek | Helyi

Ötéves technikummá alakulnak a szakgimnáziumok 2020 szeptemberétől

A szakképzés megújítása érdekében 2020 szeptemberében a mostani szakgimnáziumok ötéves technikummá, a szakközépiskolák pedig hároméves szakképző iskolákká alakulnak

2019. Április 19. 19:42, péntek | Helyi

Elaludt a gépkocsi vezetője és felborult autójával

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy gépkocsi pénteken kora délelőtt az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél.

2019. Április 19. 19:30, péntek | Helyi

Az M5-ös autópályán súlyos baleset történt

Két autó ütközött össze pénteken kora délután az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében.

2019. Április 19. 18:00, péntek | Helyi

Több oka is lehet a tavalyi méhpusztulásnak

Tavaly júliusban néhány hét alatt több mint háromszáz hazai méhészet jelzett méhpusztulást, a szakma mintegy 10–20 százalékát érintette.