Városlista
2018. január 20, szombat - Sebestyén

Hírek

2017. November 27. 15:53, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Hamarosan felgyúlnak az ünnepi fények városunk karácsonyfáján

Hamarosan felgyúlnak az ünnepi fények városunk karácsonyfáján

Ma (november 27-én) került a helyére és kezdte meg ünnepi öltözködését a 15 méter magas normann fenyő, melyet dr. Fehérvári István ajánlott fel városunknak.

A Dobó utcai rendelő udvaráról nem kevés munkával sikerült útjára bocsátani a hatalmas fát, de a VÉPFU Kft. kollégáinak jóvoltából emelődaru segítségével rákerült végül is a növény a járműszerelvényre.

Az összehangolt munka eredményeként rövid időn belül elfoglalhatta méltó helyét a fa a Petőfi téren, majd Lantos Szabolcs vezényletével, segítőivel, valamint az önkormányzat dolgozóval kezdődött meg a fenyő díszítése. Pompás kék és fehér gömbök, valamint a csúcsdísz öltöztette ünneplőbe karácsonyfánkat, ami nemcsak az ünnepi készülődés alatt, hanem az év legszebb ünnepén, sőt még azután is megmelengeti mindenki szívét, aki rátekint.

(Fotók: Félegyházi Közlöny)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 19. 16:43, péntek | Helyi

Vár a Platán

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézményének Iskolaváró rendezvényének második foglalkozása az APRAJAFALVI NÉGYPRÓBA a 2018. január 23-án (kedden) 17 órakor lesz.

2018. Január 19. 11:36, péntek | Helyi

Három zarándokvonatot indít idén a MÁV

Idén három zarándokvonatot indít a MÁV; májusban az erdélyi Csíksomlyóba, júniusban a lengyelországi czestochowai magyar pálosok által alapított kegyhelyre és idén először Medjugorjéba is

2018. Január 19. 09:20, péntek | Helyi

Elcsúszott a motoros

Kiskunfélegyházán, a Balassa utcán közlekedett egy 18 éves helyi férfi Yamaha gyártmányú segédmotoros kerékpárjával.

2018. Január 18. 14:46, csütörtök | Helyi

Iskolaváró rendezvények a József Attila Általános Iskolában

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola szeretettel várja a nagycsoportos Óvodásokat és Kedves Szüleiket iskolaváró rendezvényeire.