Városlista
2018. október 20, szombat - Vendel

Hírek

2017. November 27. 15:53, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Hamarosan felgyúlnak az ünnepi fények városunk karácsonyfáján

Hamarosan felgyúlnak az ünnepi fények városunk karácsonyfáján

Ma (november 27-én) került a helyére és kezdte meg ünnepi öltözködését a 15 méter magas normann fenyő, melyet dr. Fehérvári István ajánlott fel városunknak.

A Dobó utcai rendelő udvaráról nem kevés munkával sikerült útjára bocsátani a hatalmas fát, de a VÉPFU Kft. kollégáinak jóvoltából emelődaru segítségével rákerült végül is a növény a járműszerelvényre.

Az összehangolt munka eredményeként rövid időn belül elfoglalhatta méltó helyét a fa a Petőfi téren, majd Lantos Szabolcs vezényletével, segítőivel, valamint az önkormányzat dolgozóval kezdődött meg a fenyő díszítése. Pompás kék és fehér gömbök, valamint a csúcsdísz öltöztette ünneplőbe karácsonyfánkat, ami nemcsak az ünnepi készülődés alatt, hanem az év legszebb ünnepén, sőt még azután is megmelengeti mindenki szívét, aki rátekint.

(Fotók: Félegyházi Közlöny)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 19. 20:42, péntek | Helyi

NépmesePont nyílt a Szakmaköziben

Csodálatos világba csöppenhet ezentúl mindenki, aki ellátogat a Szakmaközi Művelődési Házba a mai napon (október 19-én) megnyílt Aranyalma NépmesePontba.

2018. Október 19. 16:59, péntek | Helyi

Csontos Piroska Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelölt

A 2018-as év Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelöltjei között szerepel a kiskunfélegyházi születésű paralimpiai versenyző Csontos Piroska.

2018. Október 19. 13:09, péntek | Helyi

Őszi virágvásár

Őszi virágvásárt szervez a Móra Ferenc Művelődési Központ október 20-án, szombaton Kiskunfélegyházán, a Hattyúház előtti sétányon.

2018. Október 19. 13:00, péntek | Helyi

Decemberre elkészülhet a kecskeméti elkerülő

Néhány hónapon belül valószínűleg már közlekedhetünk a kecskeméti északi elkerülőút nyugati szakaszán.