Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 08. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Ha a képzelet hittel párosul, akkor megvalósul

Ha a képzelet hittel párosul, akkor megvalósul

Ki ne ismerné Müller Péter József Attila-díjas írót, dramaturgot, forgatókönyvírót, előadót. A hazai spirituális irodalom egyik legismertebb alakját, aki április 5-én városunkba is ellátogatott.

Az előadót Papp Anett, a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány „anyukája” meghívásából érkezett Kiskunfélegyházára, a Móra Ferenc Művelődési Központba, hogy megtanítsa velünk, hogyan tudjuk elképzeléseinket, terveinket megvalósítani, megmutassa mi a különbség a képzelet és illúzió között, de számos érdekességet megtudhatott a népes számú közönség az este folyamán az önmegvalósításról és céljaink elérésének módszereiről.

Kovács-Csonka Szilvia igazgatónő köszöntőjét követően Papp Anett, az est szervezője mondta el gondolatait a teltházas közönségnek, majd átadta a szót a nagynevű előadónak, akinek minden szavát szivacsként szívták be az érdeklődők. Az est végén pedig mindenki olyan útravalóval térhetett haza, melyen nem lehet csak úgy túllépni. El kell gondolkodni rajta és fontolóra kell venni, mert mindazon képességek, melyekről az előadó beszélt, mindannyiunkban ott szunnyadnak, csak elfelejtettük őket használni.

„Csoda az, ami bennünk és körülöttünk van - de nem vesszük észre. Amíg éljük, azt hisszük, természetes... Csak amikor elmúlt már, döbbenünk rá, hogy csodában éltünk. Utólag. De akkor már késő.” (Müller Péter)

Címkék: Müller Péter

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.