Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Október 05. 15:07, hétfő | Külföld
Forrás: mti

Gyilkosság áldozata lett az Oscar-díjas rendező filmjeinek szereplője

Gyilkosság áldozata lett az Oscar-díjas rendező filmjeinek szereplője

Gyilkosság áldozata lett szombaton Atlantában a 70 éves Thomas Jefferson Byrd amerikai színész, akit egyebek között Spike Lee Oscar-díjas amerikai rendező filmjeiben láthatott gyakran a közönség.

Az atlantai rendőrséget szombat éjszaka hívták ki egy sérült személyhez. Byrd több lövést kapott a hátába. A helyszínre kiérkező mentősök azonosították a színészt és kimondták a halál beálltát. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit - számolt be róla a Variety.com filmes portál.

A Tony-díjra jelölt színész számos Spike Lee-filmben játszott, köztük a Nepperek, a Ha megy a busz, az Afro TV, a Chi-Raq, a Red Hook Summer, a Girl 6 - A hatodik hang és a Da Sweet Blood of Jesus című produkciókban.

Játszott Antoine Fuqua Brooklyn mélyén című akciófilmjében, a Jamie Foxx főszereplésével készült Ray című életrajzi filmben, valamint F. Gary Gray A nagy dobásában.

Lee vasárnap az Instagramon emlékezett meg a színészről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.