Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. November 17. 18:12, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gigi csak a felnőtt férfiakkal érzi jól magát

Gigi csak a felnőtt férfiakkal érzi jól magát

Nem ciki az apuka.

Édesapja társaságával jár szórakozni az énekesnő
Felnőttek közt érzi csak jól magát Gigi
Radics Gigi, a Megasztár felfedezettje nem rejti véka alá: ő akkor érzi jól magát, ha negyvenéves emberek veszik körül. A népszerű énekesnő elárulta, szülei és azok barátai társaságában nőtt fel, és ragaszkodik társaságukhoz. Azt mondja, neki nincs szüksége arra, hogy saját korosztályával járjon bulizni, szórakozni.

– Hatéves korom óta arra készültem, hogy énekesnő legyek. Nyolcéves voltam, amikor komolyabban elkezdtem a zenével foglalkozni. Apukám akkor alapított nekem egy zenekart, akikkel együtt jártunk az országban fellépegetni. Az volt a nevük, hogy Black Café. Ők egyébként vendéglátó zenészként nélkülem is koncerteztek nyilván, és a mai napig rendkívüli barátságot ápolok velük – kezdte Gigi a Frizbi felvételén, és azt is elmesélte, nem érzi jól magát saját korosztálya társaságában, sokkal jobban megérti magát szülei barátaival.
– Körülbelül negyvenéves emberekből áll az egész zenekar. Mióta eszemet tudom, mindig a felnőttek körül járkáltam. Ők azok, akik a legjobb barátaim a mai napig. Gyakorlatilag édesapámmal egy társaságba járok szórakozni is. Azt hittem, a szüleim sokkal jobban fognak még félteni engem 16 éves koromban, de sokkal inkább én vagyok az, aki ragaszkodik a családjához. Nincsen igényem arra, hogy eljárjak bulizni, nekem az éneklés a szórakozás. Még nem voltam egyedül diszkóban egyetlen alkalommal sem, és nem is vágyom rá. Amikor sok a szabadidőm, és valamilyen programhoz van kedvem, édesapámékkal megyek. Egyelőre nem érzem cikinek, de lehet, hogy eljön az az idő is – tette hozzá a népszerű énekesnő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.