Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. November 25. 08:20, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

George Michael életveszélyben?

George Michael életveszélyben?

Rövid időn belül másodszor mondta le koncertjét a világsztár. Vajon mi lehet az a rejtélyes betegség, amely miatt Bécsben most kórházba kellett szállítani az énekest?

A kritikusok szerint George Michael élete talán legjobb formájában énekelt az elmúlt hónapokban. Augusztusban, Prágából indult Symphonica című turnéja, ami a világon mindenhol teltházas, dübörgő sikert aratott. A magyar közönség előtt szeptemberben lépett színpadra, és aki csak hallotta a koncertet, állítja, felejthetetlen buli volt. A színfalak mögött azonban már akkor is azt suttogták, hogy valami nem stimmel. Az énekes ugyanis rendszeresen elájult! Mostanra már azt is tudni vélik: nem egy egyszerű megfázásról, kimerültségről van szó, hanem valami sokkal súlyosabb betegségről. George Michaelnek épp Londonban, a Royal Albert Hallban kellett volna fellépnie, amikor először lemondta a fellépését. Akkor orvosai magas lázzal és kiszáradást okozó vírusos influenzával kezelték. Úgy tűnt, néhány nap pihenés után felépül, de tegnap mégis mentővel szállították kórházba. A hírek szerint súlyos tüdőgyulladással kezelik. Állapotáról egyelőre nincs hír, annyit lehet azonban tudni, hogy orvosai kategorikusan megtiltották számára az utazást, legfőképpen azt, hogy repülőre üljön. Így továbbra is a bécsi kórházban kell feküdnie. A sztár szóvivője bejelentette: az elmaradt koncerteket, 2012 májusában pótolja George Michael. Reméljük, addigra pontosan kiderül, mi az a rejtélyes kór, ami ennyire legyengítette!

Címkék: George Michael

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.