Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. December 12. 15:23, kedd | Külföld
Forrás: ESQR

Fókuszban a minőség: újabb nemzetközi elismerésben részesült a magyar ügynökség

Fókuszban a minőség: újabb nemzetközi elismerésben részesült a magyar ügynökség

„Arany kategóriában” díjazta az ESQR a Lounge Groupot a Dubajban megrendezett gálán.

A 2023-as esztendőben Dubajban, a Burdzs Kalifa szomszédságában található Dusit Thani szállodában rendezte meg szokásos díjátadó gáláját az ESQR (European Society for Quality Research). A Quality Achievements Awards névre keresztelt, a fókuszba a minőséget helyező eseményen a legkülönbözőbb szektorokat képviselő, munkájával és eredményeivel kitűnő vállalatok, szervezetek és egyének részesültek elismerésben, akik kivételes elkötelezettségről és erőfeszítésről tettek tanúbizonyságot. Negyvenegy ország képviselte magát a világ minden tájáról, és a díj történetében először magyar céget is jutalmaztak. A Lounge Group „Arany kategóriában” vehetett át elismerést.

„Azt gondolom, hogy ez a díj hatalmas elismerés és megtiszteltetés a teljes cégcsoport számára, hiszen a kollégák, valamint a vezetőség minőségi munkáját értékeli és jutalmazza egy független, nemzetközi zsűri. Emellett külön büszkeség, hogy olyan cégek mellé sorakoztunk fel, amelyek tevékenységükkel nagy hatással vannak a világ gazdaságára, legyen szó akár a BMW Groupról, a Philipsről vagy a United Airlinesról. Mi sem szimbolizálhatja jobban a díj értékét, minthogy a fejlesztések és innovációk városában, Dubajban adták át. A következő években is az lesz az egyik legfontosabb célunk, hogy megőrizzük ezt az elismerést, ezáltal segítsük ügyfeleink sikereit is”- mondta el Molnár Máté, a Lounge Group vállalati kommunikációs vezetője.

Az ESQR egy független európai szervezet, amelynek székhelye Lausanne-ban (Svájc) található, és amely a minőségfejlesztési technikák elismerésével, továbbá kutatásával foglalkozik. A világ nagyvárosaiban évente megtartott konferenciáin és díjátadó ünnepségein keresztül pozitívan járul hozzá a minőségkultúrához. Elismeri a kiválóságot, megosztja a megfelelőség-értékelési gyakorlatokat, segíti az innovációt és a hálózatépítést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).