Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 23. 15:06, hétfő | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Figyelem! Megkezdődik a fák nyesése!

Figyelem! Megkezdődik a fák nyesése!

Értesítjük a Tisztelt lakókat, gépjármű tulajdonosokat, hogy a Kossuth Lajos utcában 2016. május 25-től megkezdődik a platánfák száraz ágainak levágása.

A munkálatok folyamán teljes szélességben lezárásra kerülnek a Kossuth utca egyes szakaszai, így ott megállni várakozni sem lehet. Ezen szakaszokon a kerékpárút és járda is lezárásra fog kerülni.

Kérjük a járdán és a kerékpárúton közlekedőket, hogy a munkavégzés ideje alatt a lezárt szakaszon saját biztonságuk érdekében ne közlekedjenek.

Továbbá kérjük a gépjármű tulajdonosokat, hogy a lezárt szakaszokon tárolt járműveiket azok biztonsága érdekében távolítsák el. Kérjük, hogy megállás előtt győződjenek meg arról, hogy az adott útszakasz nincs-e forgalom korlátozás alatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.