Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. December 31. 18:56, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Fergeteges óévzáró futás

Fergeteges óévzáró futás

Soha nem látott tömegeket mozgatott meg a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub 25. alkalommal megrendezett szilveszteri futása.

775 nevező állt rajthoz, hogy jelmezben vagy anélkül, de sporttal búcsúztassa a 2016-os évet. Az óvodások 200 méteres távot teljesítettek, ahol megengedett volt a szülői segítség is, de az alsósok és a további korosztályok nemenként már egyedül álltak a rajtvonalhoz, hogy leküzdjék az előttük álló 600 métert. A megmérettetés fő versenyszáma a 2200 m-es futás volt, melyre 11 éves kor felett nevezhettek a sportbarátok. A korábbi évekhez hűen minden futam pezsgőpukkantással indult Csányi József polgármester, Balla László alpolgármester és Szamosi Endre sporttanácsnoknak köszönhetően.

Az indulók a nevezésnél narancssárga, emblémázott pólót vehettek át, és a befutást követően a Félegyházi Tej és a Fornetti jóvoltából kalóriapótló ételt-italt fogyaszthattak a Városháza előtt felállított standnál.

S, hogy azok is nyerhessenek, akik nem az élbolyban futottak be, minden futó a rajtszámával tombolasorsoláson vett részt a sporteseményt követően.
A verseny nyerteseinek névsorát a későbbiekben közöljük, de annyit elöljáróban elárulunk, hogy Magony László - a tavalyi évhez hasonlóan – ezúttal is szép fölénnyel nyert.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).