Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Február 05. 16:38, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Fergeteges Farsangi Mulatság a Mezgében

Fergeteges Farsangi Mulatság a Mezgében

Óriási mulatsággal koronázták meg a farsangi szezont a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium diákjai és tanárai ma (február 5-én).

Mondhatni egyedülálló városunkban, hogy a tanári kar is jelmezt ölt egy-egy jeles napon, ezzel is azt mutatva, hogy mennyire szívükön viselik a diákokkal való közös munkát. Mindennek gyümölcse pedig a sok kiváló szakember, aki a diákévek végeztével kikerülnek az iskolapadokból. A farsangi mulatság egyik fénypontja volt a pedagógusok "Pomádé" című filmzenére előadott táncbemutatója, melyen még maga az intézmény igazgatója, Rózsa Pál is vagány bőrdzsekiben ropta.

Ez azonban csak a kezdet volt, hiszen a délelőtt folyamán ötletes jelmezekben és kreatív, tökéletesen koreografált előadással lepték meg közönségüket a nebulók. Kivétel nélkül minden műsorszám vérpezsdítő táncokban, művészien előadott jelenetekben bővelkedett, méltóan tükrözve az iskolában tanuló diákok sokszínűségét és találékonyságát.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.