Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2018. Február 08. 11:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Fánkot sütöttek a háziasszonyok

Fánkot sütöttek a háziasszonyok

Mi más lett volna a desszert a Tupperware Főzőklubban február 7-én, mint farsangi fánk! Emellett persze sok más finomság is terítékre került.

A Tupperware Főzőklub háziasszonyai, mint minden hónap első szerdáján, ezúttal is összegyűltek a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában, hogy megosszák egymással legújabb receptjeiket.

Az alábbi ételeket kóstolták meg az est folyamán:

  • Farsangi fánk (vanília pudinggal vagy baracklekvárral töltve)
  • Sörtésztában sült csirkemell csíkok (a hús „bundájának” elkészítéséhez Tupperware Gyorskeverőt használtak)
  • Tökmagolajos burgonyasaláta
  • Vitaminsaláta – céklából, répából, almából és különféle ropogós zöldségekből, magvakkal megszórva (a zöldségek aprításához a Tupperware Konyhagurut használták)
  • Joghurtos – citromos kuglóf (melyet szilikon kuglóf formában sütöttek)

A kellemes hangulatú klubfoglalkozáson az ételek elkészítése és kóstolása mellett információt kaptak a megjelentek Drozdikné Jutkától a legújabb akciókról, és a termékcsalád darabjainak legcélszerűbb felhasználásáról is, mellyel könnyebben és gyorsabban elkészíthetőek az ételek, mint a hagyományos konyhai eszközökkel. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy más edényekben nem lehet megfőzni-megsütni a finomságokat, de idő- és energia takarékosabbak a Tupperware termékcsalád tagjai.

Ha Ön is szeretne részt venni egy-egy ilyen foglalkozáson, látogasson el bátran a főzőklubba. Következő összejövetelük: 2018. március 7-én lesz a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 15:57, kedd | Helyi

Nagy léptékben fejlődik a 2. számú választókörzet is

Bense Zoltán a 2. sz. választókörzet önkormányzati képviselője Lakossági Fórumon számolt be az elért eredményekről és az elkövetkező idő terveiről november 12-én a József Attila Általános Iskolában.

2018. November 13. 12:49, kedd | Helyi

Már Kecskeméten is gyógyítanak a bohócdoktorok

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai látogattak el hétfő délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára

2018. November 13. 08:56, kedd | Helyi

Nem tartotta be a követési távolságot a tehergépkocsi

Az 5-ös számú főúton Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett 2018. november 12-én 15 óra körül egy petőfiszállási férfi egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival.

2018. November 12. 19:07, hétfő | Helyi

Betűbölcsi a könyvtárban

2018. november 13-án, kedden, 10 óráról a Betűbölcsi vendége Csizmadia Anita mentőtiszt, aki csecsemő-, kisgyermek újraélesztés, elsősegélynyújtás témakörben tart gyakorlati bemutatót.