Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. November 26. 09:22, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Esőt, szelet és még havat is hoz a hidegfront

Esőt, szelet és még havat is hoz a hidegfront

Fokozatosan kelet felé vonul a csapadékzóna vasárnap az országban. Délelőtt északnyugaton megszűnik az eső, keleten még este is várható csapadék. Mindezt helyenként széllökések is kísérik

- közölte előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A részletek szerint kezdetben országszerte borult lesz az ég, majd délután a Dunántúlon elvékonyodik, többfelé fel is szakadozik a felhőzet. Délelőtt északnyugat felől egyre nagyobb területen megszűnik az eső, a Dunától keletre azonban még délután is várható további csapadék.

Az Északi-középhegység magasabb részein havas eső, hó is hullhat. Az északnyugati, északi szelet sokfelé erős, a Dunántúlon néhol viharos lökések kísérik. A hőmérséklet napközben alig változik, 3 és 8 fok között alakul, lesznek területek az országban, elsősorban északkeleten, ahol a reggeli órákban lesz a legenyhébb az idő.

Címkék: eső, , időjárás, szél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.