Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 13. 10:17, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Értékes ajándékot kaptak a polgárőrök

Értékes ajándékot kaptak a polgárőrök

Az Országos Rendőr-főkapitányság 1 db 500.000,-Ft értékű, az országos szövetség arculati szabályzatának megfelelően felmatricázott motorkerékpárt adományozott a Kiskunfélegyházi Polgárőrségnek.

A Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, az Országos Polgárőr Egyesület alelnöke és gazdasági vezetője Dr. Fekecs Dénes május 12-én adta át a Polgárőr Egyesületnek az értékes ajándékot.

Félegyházán már több ékes példája van a rendőrség, a polgárőrség és az önkormányzat együttműködésének, s ez az összehangolt munka most egy újabb jelképpel bővült. Ez az ajándék a jelképen túl még hasznára is válik az önkormányzatnak, hiszen a polgárőrök a városon belül sokkal könnyebben tudnak mozogni így hatékonyságuk is növekedhet – mondta Csányi József, városunk polgármestere az átadás kapcsán. A közeljövő terveit előrevetítve pedig megtudhattuk, hogy már kész az alaprajza az új polgárőr háznak, mely a Vasas Sportpályán kap helyet sok más egyéb közcélú létesítmény mellett.

Marcényi Csaba, a félegyházi polgárőr egyesület elnöke elmondta, hogy ez idáig négy kismotorjuk volt, amelyből kettő már teljesen használhatatlan. Többek között ezért is nagy jelentőségű az Országos Rendőr-főkapitányság ajándéka számukra. Nem titkolt vágyuk még ezen túlmenően, hogy 16 éves autójukat végre lecserélhessék, melyet pályázati úton próbálnak ebben az évben megszerezni.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.