Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Június 03. 09:04, szerda | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Enyhítenek a piac látogatás korlátozásain

Enyhítenek a piac látogatás korlátozásain

Június 5-én péntektől a piacot a reggeli nyitástól korhatár nélkül bárki látogathatja, tehát megszűnik a 65 év felettiek idősávja, így délelőtt mindenki el tudja intézni a bevásárlást.

Külön idősávot továbbra is kötelező kijelölni a 65 év felettieknek, így 11-12 óra között a piacot csak ők látogathatják.

Maszk használata nem kötelező, de ajánlott.

Június 14-én vasárnap ismét lesz állat- és kirakodóvásár. A vásártér nyitottságából adódóan maszk használata nem kötelező, de ajánlott.

Csányi József polgármester közösségi oldalán örömmel tudatja azt is, hogy június 5-én pénteken megnyitja kapuit a városi strand is.

- A központi előírások miatt egyelőre csak a kültéri gyermekmedence és az úszómedence lesz használható, és legfeljebb 270 látogató lehet egyszerre! - hívja fel a figyelmet közleményében Csányi József.

Címkék: piac, vásár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.