Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Április 03. 15:18, kedd | Helyi
Forrás: Grófné Czere Anikó (Facebook)

Énekeljünk a Földért!

Énekeljünk a Földért!

Április 22-én van a Föld napja. A mára már világméretű mozgalom több évtizede szólít fel a környezet védelmére, és számos megmozdulással hívja fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra

– hiszen ahogyan ma élünk, az a jövőnket befolyásolja. A Jobb Veled a Világ Alapítvány is csatlakozik a mozgalomhoz az Énekelj a Földért kezdeményezéssel. Az esemény lényege, hogy a Föld napja alkalmából énekléssel hívják fel a figyelmet a környezetvédelemre és egy fenntartható életmód, gondolkodásmód mellett való elköteleződésre.

Hallgasd meg a dalt a www.enekeljafoldert.hu oldalon, amit Bagdi Bella az Oscar-díjas Mindenki c. filmben szereplő kórussal énekel.

A zene egy csodálatos eszköz, amelynek segítségével az emberi társadalom, a természet és a bolygó számára is fenntartható és tisztességes világkép követésére irányítja a figyelmet és arra, hogy megtaláljuk azt az utat, amely egy szebb jövőbe vezet bennünket.

„ÁPRILIS 20 VAGY 22-ÉN ÉNEKELJÜNK?”
Április 20-a pénteki napra esik. Így iskolák, különféle intézmények, munkahelyi közösségek ezen a napon tudják megünnepelni a Föld napját és elénekelni a Gyújts egy gyertyát a Földért című dalt.

Április 22-e vasárnap. Családok, baráti közösségek akár otthon, akár a kedvenc helyükön a természetben ünnepelhetnek.

Április 22-én este 8-kor a facebook oldalon élő bejelentkezést is tart a Jobb Veled a Világ Alapítvány Csatlakozz Te is! Kattints ide és regisztrálj » http://enekeljafoldert.hu/csatlakozas/

A kezdeményezésről minden részletet megtalálsz ide kattintva » http://enekeljafoldert.hu/

Segíts, hogy minél nagyobb legyen a létszám! Oszd meg az eseményt, hívd meg rá az ismerőseidet, barátaidat!

Legyen jobb Velünk a Világ!

Egy fantasztikus hírrel is szolgál Facebook oldalán az alapítvány:

A Jobb Veled a Világ Alapítvány idén ismét bejutott a Civil Díj döntőjébe az "Énekelj a Földért" című kezdeményezésével!
2017-ben is a Föld Napján felhívták a figyelmet bolygónk, a FÖLD megóvásáért, és védelméért. Ez azt jelenti, hogy több mint 124.000 ember- felnőtt és gyermek énekelt a Földért, nemcsak Magyarországon, hanem határainkon túl is.

Az alapítvány szeretettel kér mindenkit, hogy szavazatával segítse elnyerni a közönség díjat a következő linken: https://www.nlcafe.hu/civil-dij-2018/

Ezután keresd meg a Jobb Veled a Világ Alapítvány címszót és kattints a SZAVAZOK szóra.

(Fotónk: 2017. évi archív)

Címkék: föld napja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.