Városlista
2018. július 22, vasárnap - Magdolna

Hírek

2017. Október 17. 19:56, kedd | Helyi
Forrás: baon.hu

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Hétéves szünet után, kedden elindult az egynapos sebészet a kiskunfélegyházi városi kórházban - írja a baon.hu.

Ennek köszönhetően a beavatkozás után akár pár órával, már otthonukban gyógyulhatnak a betegek. Az első napon hat operációt végeztek el.

Februárban adták a félegyházi városi kórház új szárnyát. A modern épületrészbe költöztek a szakrendelések. Kedden pedig elindult az egynapos sebészet az intézmény harmadik emeletén. Az ünnepi eseményről az első műtétek után dr. Mészáros János helyettes államtitkár, dr. Lénárt Endre az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgató-helyettese, Csányi József polgármester, dr. Körtvélyessy András a telephely főigazgató-helyettese számolt be. Elhangzott: a jövőben többek között különböző ortopédiai és urológiai beavatkozásokra, lágyék-, köldök-, és hasfali sérv, illetve alsó végtagi visszeres problémák ellátására lesz lehetőség a félegyházi kórházban. Ehhez mindenféle infrastrukturális és műszertechnikai felszerelés a szakemberek rendelkezésére áll.

http://baon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 22. 10:05, vasárnap | Helyi

Százmillió forinttal támogatja a Bács-Kiskun Önkormányzat ösztöndíjprogramja a fiatalok továbbtanulását

A Bács-Kiskun Önkormányzat ösztöndíjprogramja jóvoltából sok fiatal kap lehetőséget, hogy továbbtanuljon és gyökeret eresszen szülőföldjén.

2018. Július 22. 10:00, vasárnap | Helyi

Szigetek, lagúnák – kincseket rejt a Duna

Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek.

2018. Július 22. 09:09, vasárnap | Helyi

Igazgatási szünet lesz a Polgármesteri Hivatalban

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a polgármesteri hivatalban igazgatási szünet lesz július 23-án hétfőtől, augusztus 3-án, péntekig.

2018. Július 22. 08:44, vasárnap | Helyi

Terhes anya sérült meg a frontális balesetben

Súlyos baleset történt a Bács-Kiskun megyei Fülöpszállás közelében, az 52-es főúton.