Városlista
2018. január 20, szombat - Sebestyén

Hírek

2017. Október 17. 19:56, kedd | Helyi
Forrás: baon.hu

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Hétéves szünet után, kedden elindult az egynapos sebészet a kiskunfélegyházi városi kórházban - írja a baon.hu.

Ennek köszönhetően a beavatkozás után akár pár órával, már otthonukban gyógyulhatnak a betegek. Az első napon hat operációt végeztek el.

Februárban adták a félegyházi városi kórház új szárnyát. A modern épületrészbe költöztek a szakrendelések. Kedden pedig elindult az egynapos sebészet az intézmény harmadik emeletén. Az ünnepi eseményről az első műtétek után dr. Mészáros János helyettes államtitkár, dr. Lénárt Endre az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgató-helyettese, Csányi József polgármester, dr. Körtvélyessy András a telephely főigazgató-helyettese számolt be. Elhangzott: a jövőben többek között különböző ortopédiai és urológiai beavatkozásokra, lágyék-, köldök-, és hasfali sérv, illetve alsó végtagi visszeres problémák ellátására lesz lehetőség a félegyházi kórházban. Ehhez mindenféle infrastrukturális és műszertechnikai felszerelés a szakemberek rendelkezésére áll.

http://baon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 20. 08:00, szombat | Helyi

Végzetes kortyok

Karácsony előtt huszonegy beteg került kórházba a Hajdú-Bihar megyei Szerep községből a pancsolt alkohol fogyasztása után.

2018. Január 19. 16:43, péntek | Helyi

Vár a Platán

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézményének Iskolaváró rendezvényének második foglalkozása az APRAJAFALVI NÉGYPRÓBA a 2018. január 23-án (kedden) 17 órakor lesz.

2018. Január 19. 11:36, péntek | Helyi

Három zarándokvonatot indít idén a MÁV

Idén három zarándokvonatot indít a MÁV; májusban az erdélyi Csíksomlyóba, júniusban a lengyelországi czestochowai magyar pálosok által alapított kegyhelyre és idén először Medjugorjéba is

2018. Január 19. 09:20, péntek | Helyi

Elcsúszott a motoros

Kiskunfélegyházán, a Balassa utcán közlekedett egy 18 éves helyi férfi Yamaha gyártmányú segédmotoros kerékpárjával.