Városlista
2018. október 19, péntek - Nándor

Hírek

2017. Október 17. 19:56, kedd | Helyi
Forrás: baon.hu

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Hétéves szünet után, kedden elindult az egynapos sebészet a kiskunfélegyházi városi kórházban - írja a baon.hu.

Ennek köszönhetően a beavatkozás után akár pár órával, már otthonukban gyógyulhatnak a betegek. Az első napon hat operációt végeztek el.

Februárban adták a félegyházi városi kórház új szárnyát. A modern épületrészbe költöztek a szakrendelések. Kedden pedig elindult az egynapos sebészet az intézmény harmadik emeletén. Az ünnepi eseményről az első műtétek után dr. Mészáros János helyettes államtitkár, dr. Lénárt Endre az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgató-helyettese, Csányi József polgármester, dr. Körtvélyessy András a telephely főigazgató-helyettese számolt be. Elhangzott: a jövőben többek között különböző ortopédiai és urológiai beavatkozásokra, lágyék-, köldök-, és hasfali sérv, illetve alsó végtagi visszeres problémák ellátására lesz lehetőség a félegyházi kórházban. Ehhez mindenféle infrastrukturális és műszertechnikai felszerelés a szakemberek rendelkezésére áll.

http://baon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 19. 09:37, péntek | Helyi

Volt növendékek hangversenye

2018. Október 19. 09:16, péntek | Helyi

Emlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2018. október 23-án, kedden 16 órára az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulója alkalmából rendezett városi megemlékezésre.

2018. Október 17. 15:58, szerda | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg friss anyakönyvi híreinket!

2018. Október 17. 11:59, szerda | Helyi

Poloskacsapdán dolgoznak magyar tudósok

Az utóbbi években rendszeresen visszatérő problémát jelentenek a házakba, lakásokba behúzódó vándorpoloskák és márványospoloskák.