Városlista
2018. április 20, péntek - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 17. 19:56, kedd | Helyi
Forrás: baon.hu

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Elindult az egynapos sebészet Félegyházán

Hétéves szünet után, kedden elindult az egynapos sebészet a kiskunfélegyházi városi kórházban - írja a baon.hu.

Ennek köszönhetően a beavatkozás után akár pár órával, már otthonukban gyógyulhatnak a betegek. Az első napon hat operációt végeztek el.

Februárban adták a félegyházi városi kórház új szárnyát. A modern épületrészbe költöztek a szakrendelések. Kedden pedig elindult az egynapos sebészet az intézmény harmadik emeletén. Az ünnepi eseményről az első műtétek után dr. Mészáros János helyettes államtitkár, dr. Lénárt Endre az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgató-helyettese, Csányi József polgármester, dr. Körtvélyessy András a telephely főigazgató-helyettese számolt be. Elhangzott: a jövőben többek között különböző ortopédiai és urológiai beavatkozásokra, lágyék-, köldök-, és hasfali sérv, illetve alsó végtagi visszeres problémák ellátására lesz lehetőség a félegyházi kórházban. Ehhez mindenféle infrastrukturális és műszertechnikai felszerelés a szakemberek rendelkezésére áll.

http://baon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 19. 19:54, csütörtök | Helyi

Jó gazdákat nevel a Mezgé

Idén először került megrendezésre a Gazda Szakma Kiváló Tanulója Verseny április 10-13-a között a NAK és a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola szervezésében Hódmezővásárhelyen.

2018. Április 19. 12:48, csütörtök | Helyi

Jótékonysági birkózó bál

A Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület vezetése, sportolói és szülői közössége idén is megrendezi a hagyományos jótékonysági bálját 2018. május 12-én, szombaton 19 órától, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.

2018. Április 19. 12:33, csütörtök | Helyi

Fakivágás miatt útlezárás

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a Tisztelt lakosságot, hogy 2018. április 20-án pénteken a DM bolt előtti parkoló fakivágás miatt reggel 7 órától lezárásra kerül.

2018. Április 19. 12:24, csütörtök | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a vasútvonalakon

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatósága értesíti Kiskunfélegyháza lakosságát, hogy 2018. 04. 19.-én a közforgalmú vasútvonalakon, vontató vágányokon, telephelyeken és rakodóterületeken vegyszeres gyomirtózást végez.