Városlista
2018. december 9, vasárnap - Natália

Hírek

2018. Szeptember 27. 12:56, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Egy napra megkapták a diákok városunk kulcsát

Egy napra megkapták a diákok városunk kulcsát

Szeptember 26-án Diáknapot tartottak városunkban. Városunk kulcsát jelképesen Barna-Papp Adrián, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat elnöke vette át Csányi József polgármestertől a városháza dísztermében.

Az ezt követő közgyűlésen polgármesterünk és Balla László alpolgármester válaszolt a diákok kérdéseire. A fiatalok elsősorban a városfejlesztésre, ezen belül is a sportolási lehetőségek, valamint a fiatalok közösségi tereinek bővítésére, a biztonságos közlekedési feltételek megteremtésére irányultak.

A közgyűlés után a diákok a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban folytatták napjukat, ahol az egyes iskolák csapatokat alkotva sportvetélkedőn mérték össze rátermettségüket és gyorsaságukat.

A diákok másik csoportja pedig egy ügyességi feladatsort oldott meg, melynek az egyik leglátványosabb pontja egy új városháza építése volt, melyet hungarocellből, üdítős kupakokból és papírból kellett megvalósítaniuk.

Míg a vetélkedők zajlottak, addig a középiskolások felállított standjain a kisebbek megismerkedhettek a továbbtanulás lehetőségeivel is.

Címkék: diáknap

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 09. 09:58, vasárnap | Helyi

A második is fényre lobban, jelzi: angyal szállt a földre

A hitet jelképező első gyertyaláng után fellobbant városunk adventi koszorúján december 8-án a reményt jelképező második gyertya is.

2018. December 09. 09:20, vasárnap | Helyi

Idén 56 alkotásból épült meg a Mézeskalács Meseváros

Immáron ötödik alkalommal épül fel Advent idején a Mézeskalács Meseváros, melyeknek minden egyes darabját jótékonysági célzattal készítik a vállalkozó kedvű alkotók, és akik ily módon kívánnak segítséget nyújtani.

2018. December 09. 08:00, vasárnap | Helyi

Ne feledje! Ma állat- és kirakodóvásár!

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hagyományoknak megfelelően ma is (december 9-én) megrendezésre kerül az ORSZÁGOS ÁLLAT- ÉS KIRAKODÓVÁSÁR a félegyházi vásártéren.

2018. December 08. 21:13, szombat | Helyi

A karácsony már kopogtat az 5. számú választókörzetben is

Mint minden évben, idén is gondoskodott az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője arról, hogy mindenkinek legyen ünnep a karácsony.