Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. Szeptember 28. 09:48, csütörtök | Helyi

Egy fogászati implantátum mennyibe kerül?

Egy fogászati implantátum mennyibe kerül?

Ha fogászati implantátumról beszélünk, a velejáró költségének meghatározása nem lesz egyszerű.

A fogpótlás egyik módszere a fogászat implantátum, amely a legmegfelelőbb megoldás lehet a hiányzó fogak pótlására. Három részből áll: a fogászati implantátum, amely a foggyökeret helyettesíti, egy implantátum koronából, amely a fog látható részét helyettesíti és egy ütközőből, amely a kettőt együtt összetartja. Meg kell említeni az implantátum korona költségét is. A fogászati implantátum korona lehet hagyományos vagy esztétikai. Mindkettő úgyanúgy néz ki, külsőleg, a porcelánlemez elrejti a belső szerkezetet. A különbség, hogy a belső szerkezetben van (hagyományos fém, vagy cirkónium, egy ritka ásvány, ami úgy néz ki, mint a természetes élő fog lenne). A hagyományos implantációs korona olcsóbb, de előfordulhat, hogy a koronán sötét vonalak jelenhetnek meg. A cirkónium a fénnyel játszik, félig áttetsző, valósághűbb eredményt kölcsönöz, amely a legjobb manapság a piacon. Fontos figyelembe venni, hogy a cirkónium koronában cikrónium abutmentek is vannak, amelyek szintén drágább árkategóriába tartoznak.

A fogászati implantátum költsége nagyban függ attól, hogy milyen előzetes kezelésekre van szüksége. Bár a fogászati implantátum egy meghatározott ára van, számos tényező járul hozzá az árhoz: ha a csont nem elég sűrű a fogászati implantátum befogadására, csontszövetre van szükség. Ha a fogak nem elég tiszták, további higiénés munkát kell igénybe venni, és szükség lehet előzetes kezelésekre, mint a tömések, a gyökércsatornák és egyéb fogászati munka, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fogászati implantátumod sikertelen. Számos fogászati implantátum létezik, a gyártó által vállalt méretek és garanciák alapján kerülnek kiszámlázásra. Az egyik fő tényező, amely a költségeket befolyásolja, hogy hol kívánja elvégeztetni a beavatkozást. Ha minket választ, utazhat Budapestre, a magyar fogorvosok rendkívül képzettek, ugyanakkor nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Mindemellett a nemzetközi orvosok által igényelt magas színvonalat is biztosítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.

2024. Május 08. 10:22, szerda | Helyi

Nemzetközi gitárfesztivál

Lengyel Réka a Bécsi Nemzetközi Gitárfesztiválon szerepelt.

2024. Május 07. 10:00, kedd | Helyi

Matematikával folytatódott az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi.

2024. Május 07. 09:50, kedd | Helyi

A sok cukor és koffein a vizsgázók ellensége

A sok kávé és energiaital, illetve a cukros ételek és italok inkább rontják a vizsgára készülők teljesítményét.