Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. December 19. 07:45, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Dalok a közgés diákoktól Karácsony Ünnepén

Dalok a közgés diákoktól Karácsony Ünnepén

A Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakközépiskola december 18-án a Sarlós Boldogasszony templomban tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét.

Az elmúlt évek karácsonyi ünnepeinek ez a napja mindig izgalmat jelentett számomra, mert mindig itt izgultam minden tizedikes diákkal és tizedikes osztályfőnökkel együtt azért, hogy ez a műsor, amit hallhatunk, amit kaptok, az olyan legyen, ami valóban megérinti mindannyiotok szívét.

A karácsony mindannyiunk számára elgondolkodtatást jelent arra vonatkozóan, hogy is tudnánk az év 365 napján megőrizni azt az érzést, amelyet karácsonykor átélünk. Szeretném tőletek azt kérni, hogy minden napban keressétek meg a jót. Éljétek meg a hétköznapokat úgy, hogy minden nap estéjén elmondhassátok: a mai napon is történt valami csoda. Ha ez a csoda nem történt volna meg, akkor este gondoljátok végig, hogy másnap mit tudsz te tenni azért, hogy a másnap szép legyen és jó legyen. Kocsisné Móczár Julianna, a tagintézet igazgatója e szavakkal tette még ünnepélyesebbé a karácsonyt az ünnepségen megjelent diákok számára.

Az ünnepség végén pedig a diákok átvehették az Uniós pályázatnak köszönhetően megvásárolt Xboxokat, melyeket az igazgatónő reményei szerint megfelelő célzattal fognak használni a fiatalok tantermeikben.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.